Erikoistuva lääkäri (psykiatria) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

ESSOTE hakee mielenterveys- ja päihdepalveluihin psykiatriaan erikoistuvaa lääkäriä määräaikaiseen virkaan 1.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

ESSOTEn Setrikadulla sijaitsevaan mielenterveys- ja päihdevastaanoton palveluihin kuuluu sekä perusterveyden mielenterveysvastaanotto, että erikoissairaanhoidon psykiatrian poliklinikka. Psykiatrian erikoissairaanhoidon osastot sijaitsevat Moision sairaalassa, jossa on 3 aikuisten vuodeosastosta, nuorisopsykiatrian osastosta ja näiden lisäksi päihdeyksikkö. Päihdetyön avovastaanottopalvelut ovat riippuvuusvastaanotolla Vilhonkadun toimipisteessä. Näiden lisäksi Mikkelin keskussairaalassa toimii yleissairaalapsykiatrian työryhmä ja akuuttityöryhmä sekä Moision sairaalassa polikliinisinä vanhuspsykiatrian työryhmä ja psykoosityöryhmä.

Potilasjärjestelmänä ESSOTEssa on Lifecare. Vastaanotoillamme olemme tarjonneet potilaillemme myös videovälitteistä etävastaanottotapaa. Ohjelmana videovälitteisessä etävastaanotossa on VideoVisit.

Työtehtävät sovitaan erikoistuvan tarpeen ja kiinnostuksen mukaan. Terveyskeskuspalveluita voi meillä osin suorittaa myös perusterveydenhuollon mielenterveysvastaanotolla työskennellen.

Palkkaus lääkärisopimuksen mukaan.

Kelpoisuutena virkaan on lääkärin pätevyys. Kokemus mielenterveystyön kliinisestä työstä katsotaan eduksi.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Lasten kanssa työskentelevän tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn aloittamista.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Vastaava ylilääkäri Antti Hoberg, puh. 040 351 3193, antti.hoberg@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!