test
Erikoistuva lääkäri, radiologia - Vaasan sairaanhoitopiiri

Oletko erikoistumassa radiologiaan tai suunnitteletko erikoistumiskoulutukseen hakeutumista? Vaasan keskussairaala etsii sinua, jolla on palava kiinnostus alalle. Räätälöidään yhdessä sinulle sopiva paikka.

Vaasan keskussairaala on useana vuotena äänestetty yhdeksi maamme eturivin koulutuspaikoista. Nuoret lääkärit nostavat esiin arvokkaan oppimisympäristön, jossa on monenlaisia mahdollisuuksia osallistua käytännön työhön. Myös helposti lähestyttäviä erikoislääkäreitä ja heiltä saatua tukea arvostetaan.

Vaasan keskussairaala on paitsi korkeasti arvostettu erikoistumissairaala, se on myös innovatiivinen ja toteuttaa monenlaisia kehittämisprojekteja. Tällä hetkellä rakennamme yhdessä piirin kuntien kanssa hyvinvointikuntayhtymää, jonka tehtävä on tarjota sosiaali- ja perusterveydenhuollon sekä erikoissairaanhoidon palvelut alueella vuoden 2022 alusta alkaen. Hoito- ja toimintaprosesseja kehitetään myös uuden sairaalarakennuksen moderneissa ja korkealaatuisissa tiloissa, joissa on valmius hyödyntää tulevaisuuden teknologiaa. Meillä saat siten mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti.

Haluatko liittyä joukkoomme? Jätä hakemuksesi Kuntarekryn kautta tässä, tai ota yhteyttä!
Radiologian ylilääkäri Reijo Autio (puh. 040 670 3418)

Lisätietoja

http://www.vaasankeskussairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Radiologian ylilääkäri Reijo Autio
Puh. 040 670 3418
reijo.autio@vshp.fi

Lisätietoja

Vaasan sairaanhoitopiiri

Vaasan keskussairaala tarjoaa laadukasta erikoissairaanhoitoa kahdella kielellä. Lääketieteellinen toimintamme on korkeatasoista, ja sitä leimaa laaja-alainen laatu- ja potilasturvallisuustyö. Tarjoamme 2100 työntekijällemme hyvän työpaikan, jossa panostetaan osaamisen kehittämiseen ja työviihtyvyyteen. Tervetuloa meille!


Osoite: Hietalahdenkatu 2-4, 65130 Vaasa

Sinulle suositellut työpaikat