test
Erikoistuva lääkäri (sijaisuus), Psykiatria - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä, Turun yliopistollisen keskussairaalan psykiatrian toimialueen mielialahäiriöiden vastuualueella Turun ja Raision mielialatyöryhmissä on tarjolla erikoistuvan lääkärin sijaisuuksia. (Aloitusajankohdassa ja työjakson pituudessa on joustavuutta, osa-aikaisuus on mahdollista).

Työ voi olla sopiva juuri sinulle, mikäli olet yleislääketieteeseen tai työterveyshuoltoon erikoistuva ja tarvitset reunapalveluja tai vasta etsit alaa mihin erikoistua ja haluat kokeilla eri vaihtoehtoja. Meillä töissä olleena jotkut ovat päättäneet alkaa erikoistua psykiatriaan, johon seuraava haku onkin lopputalvesta.

Mielialatyöryhmissä hoidetaan masennus-ahdistuspotilaita, työssä on mahdollisuus syventää osaamista peruspsykiatriassa. Työryhmissä työskentelee useampi erikoislääkäri ja psykiatriaan erikoistuva, seniorituki on hyvä ja erikoistuvien ohjaamiseen on panostettu. Toiminta on moniammatillista ja lääkärillä on tiimin tuki, käytössä olevien hoitomenetelmien valikoima on laaja. Päivystysvelvollisuutta ei ole. Tiistaisin iltapäivisin on mahdollisuus osallistua erikoistuvien klinikkameetingiin. Olemme muutenkin koulutusmyönteisiä.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastuualuejohtaja Monika Meimer, puh. 050 593 6454, monika.meimer@tyks.fi
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 9 Psykiatrian toimialue, T9M Mielialahäiriöt

Meille tärkeää on myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Jatkossa toimimme osana 21 000 työntekijän hyvinvointialuetta. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä.

Meillä on hyvä syke päällä - parannamme joka päivä!

*

Medkänsla, vetenskap, samarbete och en vilja att utvecklas är viktiga för oss. Vi erbjuder sporrande arbete för proffs inom hälsovården och också bl.a. för dem som är kunniga i underhåll, fastighetsteknik och förvaltning. Vi är över 8 000 anställda på Åucs och står för nästan 250 olika yrkesbeteckningar. Tack vare aktiv fortbildning och stimulerande arbete på ett universitetssjukhus hålls vi i bräschen för utvecklingen. Gott flow tillsammans - bättre varje dag!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat