Erikoistuva lääkäri sijaisuus, silmätaudit - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Tule osaksi moniammatillista tiimiämme! Haemme erikoistuvaa lääkäriä sijaisuuteen silmätautien yksikköön. Sijaisuus alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja sen kesto on erikseen sovittavissa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä moniammatillista yhteistyökykyä.

Erikoistuvan lääkärin sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat ylilääkäri Ville Saarela, 08 315 3344 ja hallinnollinen apulaisylilääkäri Johanna Liinamaa, 08 315 3727. Sähköpostit: etunimi.sukunimi@ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Lisätietoja

Oulun yliopistollinen sairaala, Operatiivinen tulosalue, Pään ja kaulan sairaudet, Silmätaudit

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on innovatiivinen ja dynaaminen terveyspalvelujen tuottaja. Alueen yli 400 000 asukasta palvelee lähes 7 000 terveydenhuollon ammattilaista. Oulun yliopistollinen sairaala vastaa erityistason hoidon järjestämisestä koko Pohjois-Suomen väestölle.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.


Osoite: Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat