test
Erikoistuva lääkäri: Silmätaudit, Joensuu (id5551) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTELLE TÖIHIN!

Siun sote on Pohjois-Karjalan maakunnan eli 13 kuntamme ja erikoissairaanhoidon vastaus soteorganisaation luomisessa. Meillä integraatio on toteutettu jo vuoden 2017 alussa, joten palaset ovat löytäneet paikkansa ja toiminta sekä yhteistyö työntekijöiden välillä onnistuu. Henkilöstöä on noin 7300 ja tuotamme kaikki sote-, ympäristöterveyden- ja pelastustoimen palvelut 164 000 asukkaallemme.

Siun sotessa on haettavana 16.1.2022 mennessä ERIKOISTUVAN LÄÄKÄRIN VIRKA, Silmätaudit

Työpaikka sijaitsee Joensuussa, Pohjois-Karjalan keskussairaalan silmätautien klinikassa. Toimimme hienoissa ja moderneissa tiloissa. Klinikkamme on monipuolinen ja teemme myös glaukooma- sekä lasiais- ja verkkokalvokirurgiaa. Tarjoamme Sinulle monipuolisen työnkuvan ja hyvän koulutuksen.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Eduksi katsotaan koulutusoikeus tai vakaa aikomus erikoistua silmätautien erikoisalalle.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Virkaan ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta. Autamme mahdollisuuksiemme mukaan myös puolison työnsaannissa ja asunnon etsimisessä. Siun sotelta löytyy myös edullisia kalustettuja soluasuntoja.

Kysy lisätietoja silmätautien ylilääkäri Antti Arkko, antti.arkko@siunsote.fi p. 013 330 3870

Jätä hakemus sähköisesti

Joensuussa 17.12.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-5551
  • 17.12.2021 - 16.1.2022 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat