Skip to main content
test

Tule osaksi mukavaa työyhteisöä ja tekemään työtä aikuispotilaiden pariin. Haemme kahta erikoistuvaa lääkäriä työkaveriksemme työterveyshuoltoon. Työsuhde on määräaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan. Työn kesto on 2-2,5 vuotta.

Käytössäsi ovat laajat laboratorio- ja kuvantamispalvelut sekä kliinisen fysiologian tutkimukset. Työssä apunasi on moniammatillinen tiimi, johon kuuluvat psykiatrinen sairaanhoitaja, psykologi, työterveyshoitaja ja työfysioterapeutti. Käytössäsi on myös hyvät konsultaatiomahdollisuudet mm. fysiatrian ja psykiatrian erikoislääkäreille. Nimeämme sinulle oman kouluttajalääkärin ja saatavillasi on aina myös muuta senioritukea.

Voit suorittaa meillä työterveyshuollon erikoistumispalveluista käytännön koulutuksen 6 kuukauden koejakson ja 24 kuukauden työterveyshuoltojakson. Koulutuksesi kokonaistavoitteiden mukaisesti voit suorittaa meillä myös 1-12 kuukauden täydentävän käytännön koulutuksen. Kahta vuotta pidemmissä työsuhteissa tarjoamme koulutettavalle Työterveyslaitoksen 15 opintopisteen pätevöittävän moniammatillisen koulutuksen, josta hyväksytään teoriakoulutukseen 100 tuntia.

Kelpoisuusehtona on laillistetun lääkärin pätevyys. Edellytämme myös tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Maksamme rekrytointilisän, joka on sovittavasta palkasta riippuen 75-90 % yhden kuukauden kuukausipalkasta.

Lisätietoja

https://jarviseudun-kallavedentyoterveys.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylilääkäri Anne Juntunen, p. 044 7918 200, anne.juntunen@jstt.fi tai apulaisylilääkäri Riitta-Liisa Rissanen, p. 044 7918 243, riitta-liisa.rissanen@jstt.fi

Lisätietoja

Järviseudun työterveys Oy

Järviseudun Työterveys Oy vastaa omistajiensa Kuopion ja Varkauden kaupunkien, Pohjois-Savon hyvinvointialueen sekä Siilinjärven ja Tuusniemen kuntien työntekijöiden kokonaisvaltaisesta työterveyshuollosta. Toimipisteverkosto kattaa kaikki omistajakunnat ja lisäksi Lapinlahden. Asiakkaina on myös yksityisiä yrityksiä sisaryhtiön Kallaveden Työterveys Oy:n kanssa. Työntekijöitä on noin 90.


Osoite: Viestikatu 7 B, 70600 Kuopio

Sinulle suositellut työpaikat