test
Erikoistuvaksi lastentautien erikoisalalle - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Haemme erikoistuvaa lääkäriä lastentautien erikoisalalle ja kesäkandeja lastentautien yksikköön

Erikoistuvan lääkärin töiden aloitus voidaan aloittaa erikseen sovitusti kevään 2022 aikana. Työsuhteen kesto on yksilöllinen, erikoistuvan koulutustarpeen mukainen.

Kesäkandit työt voidaan aloittaa erikseen sovitusti kesän alussa. Työsuhteen kesto on myös erikseen sovittavissa.

Keskussairaalan lastentautien yksikkö koostuu lastentautien poliklinikasta ja vuodeosastosta. Sairaalassamme on ympärivuorokautinen lastentautien päivystys ja synnytyksiä n. 1200 vuodessa. Tuemme jatkuvaa ammatillista kehittymistä ja mahdollistamme alaan liittyviin koulutuksiin osallistumisen. Yksikössämme on mahdollista suorittaa lastentautien runkokoulutukseen kuuluvat palvelut. Palkkaus ylittää lääkärisopimuksen Kymsoten lääkärien palkkausohjeen mukaisesti.

Kelpoisuusvaatimus erikoistuvan lääkärin tehtävään on lääketieteen lisensiaatin tutkinto ja laillistus lääkärin tehtävään

Kymenlaakson keskussairaala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet lääkäreiden erikoistumiskoulutukseen. Meillä on edustettuina lähes kaikki erikoisalat ja erikoistuvien lääkäreiden koulutus on laadukasta. Vuoden 2020 arvioinnissa medisiiniset palvelut saivat koulutuspaikkakyselyssä täydet viisi tähteä. Järjestämme palautekeskusteluja, erityisalakohtaisesti myös erikoistuvan tutorointia. Keskussairaalan päivystyksen ja leikkausosaston uudet tilat on käyttöönotettu vajaa vuosi sitten. Sairaalan koko mahdollistaa, että konsultaatio eri erikoisalojen yli on helppoa. Erikoistuvana saat hyvät edellytykset itsenäiseen työskentelyyn. Päivystys on monipuolista ja se on jaettu usealle eri erikoistujalle. Kotkassa on edullista asua. Erikoistumisen jälkeen on mahdollista jatkaa uraa Kymsotessa ja elämää Kymenlaaksossa. Meille pääsee pääkaupunkiseudulta sujuvasti myös suoraa moottoritietä linja-autolla tai omalla autolla reilussa tunnissa - vaikka päivittäin.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

ylilääkäri Ville Westerlund
ville.westerlund@kymsote.fi p. 040 481 5305
apulaisylilääkäri Sirpa Tenhola
sirpa.tenhola@kymsote.fi p. 040 223 1883

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 6000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekevät huippuammattilaiset.


Osoite: 48210 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat