Erikoistuvan lääkärin viransijaisuus, lastentaudit (id2559) - Siun sote

Erikoistuvan lääkärin viransijaisuus, lastentaudit (id2559) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!
Siun sotessa on haettavana 30.11.2019 mennessä ERIKOISTUVAN LÄÄKÄRIN viransijaisuus, Lastentaudit
Tervetuloa iloisten ja ystävällisten ihmisten seuraan Pohjois-Karjalaan. Joensuun keskussairaalapalvelujen konservatiivisella palvelualueella lastenkeskuksessa on haettavana lastentautien erikoistuvan lääkärin virka. Lastenkeskukseen kuuluvat sekä lastentaudit että -neurologia. Lastentaudeilla työskentelevät ylilääkäri (lastenallergologi), kaksi apulaisylilääkäriä (neonatologi ja tuleva gastroenterologi) sekä 6 erikoislääkäriä (mm. endokrinologi). Lastenneurologialla työskentelevät ylilääkäri ja erikoislääkäri. Lisäksi lastentaudeilla työskentelee 3-5 erikoistuvaa lääkäriä.
Erikoistuvat lääkärit perehdytetään hyvin ja he työskentelevät erikoislääkärien kiinteässä ohjauksessa. Meillä on mukavat työkaverit, hyvä kollegoiden tuki, monipuolista osaamista ja tekemisen meininki. Sairaalamme on todettu erinomaiseksi kouluttajatahoksi NLY:n kyselyssä. Itä-Suomen yliopiston hajautettu lastentautien kandiopetus käynnistyi elokuussa. Keväällä 2020 siirrymme uusiin tiloihin J2-laajennukseen.
Ilmoita hakemuksessa työkokemuksesi lisäksi, onko sinut hyväksytty lastentautien erikoislääkärin koulutusohjelmaan ja kuvaa mitä osaamista sinulle kertynyt. Viransijaisuus alkaa 1.12.2019 tai sopimuksen mukaan ja jatkuu mielellään ainakin 6 kuukauden ajan tai sopimuksen mukaan. Viransijaisuudessa on koeaika. Viransijaisuus voidaan täyttää heti sopivan henkilön löytyessä.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Kielitaitovaatimus on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.
Palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen ja paikallisen linjauksen mukaisesti.
Virka täytetään 1.4.2020 tai sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.
Viransijaisuuteen valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).
Lisätietoja antavat lastenkeskuksen ylilääkäri Tiina Reijonen, 0133303768, tiina.reijonen@siunsote.fi sekä apulaisylilääkäri Mari Juuti p. 013 330 3152, mari.juuti@siunsote.fi.
Viransijaisuuteen haetaan sähköisesti
Joensuussa 2.10.2019
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-2559
  • 2.10.2019 - 30.11.2019 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

lastenkeskuksen ylilääkäri Tiina Reijonen, 0133303768, tiina.reijonen@siunsote.fi sekä apulaisylilääkäri Mari Juuti p. 013 330 3152, mari.juuti@siunsote.fi.

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!