Erikoistuvan lääkärin viransijaisuus, naistentaudit ja synnytys (id2128) - Siun sote

Erikoistuvan lääkärin viransijaisuus, naistentaudit ja synnytys (id2128) - Siun sote

Tervetuloa Siun sotelle Pohjois-Karjalaan!
Sote kaatui, mutta Siun sote elää ja voi hyvin. Kaikki 14 kuntaamme sekä erikoissairaanhoito löi hynttyyt yhteen järjestäen sosiaali- ja terveyspalvelut ja käyttäen yhteistä potilasjärjestelmää. Meillä pääset turvaamaan arkea 170 000 asukkaalle. Laajan päivystyksen sairaalamme kruunattiin NLY-kyselyssä viiden tähden koulutuspaikaksi.
Siun sotessa on haettavana 31.7.2019 mennessä ERIKOISTUVAN LÄÄKÄRIN viransijaisuus, naistentautien ja synnytysten klinikka
Erikoistuvan lääkärin viransijaisuus on ajalle 1.9.-31.12.2019.
Olet hakemamme henkilö, mikäli tarvitset yleislääketieteen erikoistumiseen palvelujakson naistentautien ja synnytysten klinikassa tai jos olet kiinnostunut tutustumaan naistentauteihin ja synnytyksiin mahdollisena erikoistumisalana! Jakson aikana on mahdollisuus saada perusvalmiudet gynekologisten potilaiden tutkimiseen ja äitiyspoliklinikan toimintaan. Sairaalamme sijaitsee luonnonkauniissa yliopistokaupungissa Joensuussa, jossa on hyvät harrastusmahdollisuudet. Sairaalamme toiminta on edistyksellistä ja monipuolista.
Erikoistuvat lääkärit perehdytetään hyvin ja he työskentelevät erikoislääkärien kiinteässä ohjauksessa. Meillä on mukavat työkaverit, hyvä kollegoiden tuki, monipuolista osaamista ja tekemisen meininki.
Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Kielitaitovaatimus on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.
Palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen ja paikallisen linjauksen mukaisesti.
Viransijaisuus täytetään 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan.
Kysy lisätietoja palvelupäällikkö, ylilääkäri Jaana Fraser p. 013 330 3050 jaana.fraser@siunsote.fi
Työtehtävään haetaan sähköisesti.
Joensuussa 6.6.2019
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-2128
  • 6.6.2019 - 31.7.2019 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan