Erikoistuvan lääkärin virka, akuuttilääketiede (id2467) - Siun sote

Erikoistuvan lääkärin virka, akuuttilääketiede (id2467) - Siun sote

Älä vain hae meille töihin, vaan
TULE TEKEMÄÄN UNELMIESI TYÖPAIKKA
Kaikki 14 kuntaamme ja erikoissairaanhoito laittoivat hynttyyt yhteen järjestäen sosiaali- ja terveyspalvelut. Käytämme yhteistä potilasjärjestelmää. Meillä pääset turvaamaan arkea 170 000 asukkaalle. Laajan päivystyksen keskussairaalamme kruunattiin NLY-kyselyssä viiden tähden koulutuspaikaksi.
Olet tervetullut iloisten ja ystävällisten ihmisten seuraan Pohjois-Karjalaan, jossa elät lähellä huikeita ulkoilu-, kulttuuri- ja harrastusmahdollisuuksia. Meillä on aidosti neljä vuodenaikaa.
Siun sotessa on haettavana 31.10.2019 mennessä ERIKOISTUVAN LÄÄKÄRIN virka, Akuuttilääketiede
Haemme Joensuuhun, Pohjois-Karjalan keskussairaalan yhteispäivystykseen akuuttilääketieteeseen erikoistuvaa lääkäriä. Toivotamme Sinut tervetulleeksi työskentelemään mukavaan työyhteisöön kokeneen henkilökunnan kanssa! Sairaalaamme valmistuu 2019 lopussa uudet hienot ja modernit tilat yhteispäivystykselle.
Lääkäri työskentelee yhteispäivystyksessä, ensisijaisina työtehtävinään operatiivinen ja konservatiivinen linja sekä päivystysosasto. Työ on vaihtelevaa, monipuolista ja haastavaa. Työnkuvaan ja työaikoihin on mahdollista päästä myös itse vaikuttamaan. Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja kollegoiden tuen!

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojausta. Arvostamme oma-aloitteisia, haasteita pelkäämättömiä, oppimaan ja kehittymään innostuneita työntekijöitä!
Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Virkaan ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.
Palkkaus on kilpailukykyinen! Noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta.
Kysy lisätietoja palvelujohtaja, ylilääkäri Susanna Wilen, susanna.wilen@siunsote.fi p. 013 330 4042.
Virkaan haetaan sähköisesti.
Joensuussa 2.9.2019
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-2467
  • 2.9.2019 - 31.10.2019 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!