Salon kaupungin kehittämispalvelut hakee erityisasiantuntijaa


Etsimme joukkoomme tekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Erityisasiantuntija osallistuu kansalliseen edunvalvonta-, sidosryhmä ja verkostotyöhön, vieden Salon kaupungin tavoitteita eteenpäin. Lisäksi erityisasiantuntija kehittää yhteistyötä julkisen ja yksityisen sektorin kumppaneiden kanssa ja osallistuu organisaation hankerahoitusvalmisteluihin.

Tehtävän tarkoituksena on vahvistaa Salon elinvoimaisuutta ja kaupunkilaisten hyvinvointia sekä edistää kaupungin strategian toteutumista.

Kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävä edellyttää laaja-alaista ymmärrystä yhteiskunnan ja kunnan toiminnasta sekä hyvää kansallisen ja kansainvälisen elinkeino- ja kaupunkikehityskeskustelun hallintaa. Lisäksi
tarvitaan hyvää kykyä kokonaisuuksien hahmottamiseen, tiedonhankinnan ja -analysoinnin osaamista sekä hyviä projekti- ja verkostojohtamisen taitoja sekä oma-aloitteista ja itseohajutuvaa työotetta. Tehtävässä menestymistä tukevat hyvä viestintäosaaminen sekä kielitaito. Vahvat ja ratkaisukeskeiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ovat eduksi tehtävän hoitamisessa.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin.
Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Tehtäväkohtainen palkka on 3558,68 euroa kuukaudessa. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi 6 kuukauden jälkeen sinulle maksetaan henkilökohtaista palkanlisää.

Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa mikäli virka- ja työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät.
Työsuhteeseen valitun tulee esittää todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / erityisasiantuntija. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Haku tehtävään päättyy 23.6.2021 klo 12.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Janne Hyvärinen, p. 0447787713, janne.hyvarinen@salo.fi.
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Kehittämispalvelut

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat