Skip to main content
test
Erityisasiantuntija - Rovaniemen kaupunki

Rovaniemen kaupunki hakee konsernihallintoon

hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen erityisasiantuntijan sijaista ajalle 1.9.2022 - 31.8.2023. Toimen nykyinen haltija hoitaa toista määräaikaista tehtävää ja toimi täytetään mahdollisesti pysyvästi sijaisuuden päätyttyä.

Tehtävän keskiössä on hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen tehtäväkokonaisuuteen liittyvät tehtävät, kuten yhdyspintojen rakentaminen, kehittäminen ja ylläpitäminen kaupungin ja sidosryhmien (mm. hyvinvointialue, kolmas sektori) välille, vastuu vanhus- ja vammaisneuvostojen toiminnasta ja kehittämisestä sekä ennalta ehkäisevän päihdetyön ja maahanmuuton toimintamallien kehittäminen ja koordinointi.

Toimen kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Arvostamme kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn, sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujärjestelmän tuntemusta, laaja-alaista tiedonhallintaa ja analysointikykyä, toimintaympäristön laajaa tuntemusta sekä kokemusta verkostotyöstä ja kunnallishallinnosta.

Haastattelut tehtävään järjestetään torstaina 18.8.2022.

Tehtävän palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Palkka on 3946,04 euroa kuukaudessa. Koeaika on 4 kuukautta. Tehtävän aloitus on 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävään haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta, voit toimittaa hakemuksen postitse osoitteella: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike.

Hakuaika päättyy 15.8.2022 klo 15.00. Pyydämme huomioimaan, että myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Toimen täyttämisessä noudatetaan anonyymiä rekrytointimenettelyä. Käytännössä rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Taustatiedoissa kysyttävät tiedot eivät näy rekrytoivalle esimiehelle. Tavoitteenamme on anonyymin rekrytointimenettelyn avulla kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen ja työkokemukseen.

Lisätietoja

http://www.rovaniemi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kaupunginsihteeri Eeva-Maarit Kujala, eeva-maarit.kujala(at)rovaniemi.fi, puh. 040 574 9365
Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen erityisasiantuntija Tiia Viiri, tiia.viiri(at)rovaniemi.fi, puh. 040 664 5077

Lisätietoja

Rovaniemen kaupunki, Konsernihallinto, Henkilöstö- ja hallintopalvelut, Päätöksenteon ja johdon palvelut

Rovaniemen kaupunki www.rovaniemi.fi


Osoite: Kairatie 75, 96190 Rovaniemi

Sinulle suositellut työpaikat