test
Erityisasiantuntija - Suomen Kuntaliitto

Haemme digitalisaatio- ja tietoyhteiskunta-asioiden erityisasiantuntijaa Kuntaliiton strategiayksikköön.

Työssäsi pääset osaksi tiimiä, joka keskittyy palvelemaan kuntia digitalisaatiokehityksessä ja siihen liittyvässä edunvalvonnassa. Tulet työskentelemään yhteistyössä sekä kuntien että valtion toimijoiden kanssa, julkisen hallinnon digitalisaation edistämiseksi. Verkostojen ja yhteistyöryhmien kautta pääset osaltasi vaikuttamaan kuntien kykyyn hyödyntää digitalisaatiota ja vastata sen tuomiin haasteisiin.

Parhaat edellytykset tehtävän tuloksekkaaseen hoitamisen antaa
- perehtyneisyys tietotekniikkaan ja sitä koskevaan lainsäädäntöön
- soveltuva korkeakoulututkinto (esim. tekniikan, hallinnon tai juridiikan alalta)
- kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja ymmärtää teknologian vaikutus toiminnan kehittämiseen

Sinulle tuttuja käsitteitä ovat esimerkiksi tietohallinto, tietojohtaminen ja kokonaisarkkitehtuuri.

Arvostamme julkisen hallinnon työkokemusta esim. kaupungin tietohallinnosta tai vastaavista tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutus-, esiintymis- ja neuvottelutaitoja.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Pääset mukaan ainutlaatuiseen työskentely-ympäristöön asiantuntijaorganisaatiossa, jonka vahvuus on monialainen osaaminen sekä kuntien toiminnan ja toimintaedellytysten kokonaisnäkemys. Tulet tekemään merkityksellistä työtä ja vaikuttamaan Kuntaliiton edunvalvontaan. Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhteen edut ja panostamme henkilöstömme osaamisen kehittämiseen. Etätyö on meille sujuvaa arkea ja modernit, avarat ja valoisat työskentelytilamme sijaitsevat Kuntatalossa, Helsingin Kalliossa.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 23.1.2022 mennessä osoitteeseen kirjaamo@kuntaliitto.fi, sähköpostin aiheeksi: digitalisaatio- ja tietoyhteiskunta-asioiden erityisasiantuntija, Strategia yksikkö.

Lisätietoa henkilötietojen käyttämisestä: https://www.kuntaliitto.fi/kuntaliitto/evasteet-ja-tietosuoja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavaa tietoyhteiskunta-asioiden johtaja Tommi Karttaavi 050 563 3935, sähköposti: tommi.karttaavi(at)kuntaliitto.fi.

Lisätietoja

Suomen Kuntaliitto, Strategiayksikkö

Kuntaliitto on kuntien ja kaupunkien kaksikielinen edunvalvonta-, palvelu- ja kehittämisjärjestö. Mukana toiminnassamme ovat myös maakuntien liitot, sairaanhoitopiirit, muut kuntayhtymät ja muita kuntataustaisia toimijoita. Suomen kunnat luovat perustan asukkaidensa hyvälle elämälle. Kuntaliitto tekee työtä, jotta kunnat onnistuvat tehtävissään.

Kuntaliiton strategiayksikön tehtäviin kuuluu myös kuntien digitalisaation edistäminen. Digitalisaatio- ja tietoyhteiskunta-asioiden tiimissä palvellaan kuntia digitalisaatiokehityksessä ja siihen liittyvässä edunvalvonnassa. Toiminnan painopisteitä ovat mm. tiedonhallinta, tietojärjestelmät, yhteentoimivuus, tietoturva ja tietosuoja sekä kuntien digikehittäminen. Teemme työtämme laajassa yhteistyössä eri toimialojen asiantuntijoiden, kuntien ja sidosryhmien kanssa. Lähivuosien työskentelyssämme näkyvät erityisesti kunta-alan suuret hallinnolliset muutokset, yhä laaja-alaisemmin toimintaa uudistava digitalisaatio ja yhteistyötarpeet.


Osoite: Toinen linja 14, 00530 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat