Erityisasiantuntija, TKI-toiminnan IT-ratkaisut - Turun ammattikorkeakoulu Oy

Ammattikorkeakoulujen tutkimus-, kehitys ja innovaatiotyön (TKI) toimintaympäristö muuttuu päivä päivältä monimuotoisemmaksi. Uusia kehittämishaasteita synnyttävät mm. digitalisaatio, avoimen tieteen tavoitteet (Open Science), tietosuojavaatimukset ja tarve edistää lakisääteisiä tehtäviämme yhä kestävämmällä tavalla. Siksi haemmekin yhteisöömme uutta osaajaa:

Erityisasiantuntija, TKI-toiminnan IT-ratkaisut

Tehtävä koostuu seuraavista organisaatiollemme tärkeistä osa-alueista:
- tutkimusaineistonhallinnan kokonaisarkkitehtuurin kehittäminen
- avoimen tieteen tukipalvelujen rakentaminen ja toimintakulttuurin edistäminen
- TKI-toimijoiden, laboratorioiden ja tutkimusryhmien tukeminen tutkimusdataan liittyvissä kysymyksissä sekä IT-laitteistojen, -ohjelmistojen sekä -palvelujen hyödyntämisessä
- TKI-hankkeisiin osallistuminen IT-asiantuntijana.

Valittavalta henkilöltä edellytetään IT-ratkaisujen kehittämisosaamista, yhteistyötaitoja ja palveluhenkisyyttä.

Arvostamme:
- avoimen tieteen periaatteiden tuntemusta
- korkeakoulukentän tuntemusta
- projektiosaamista
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tehtävä on organisaatiossamme uusi ja se sijoittuu Turun AMK:n TKI-palveluihin. Tehtävään valittu henkilö pääsee tekemään strategista ja pitkäjänteistä kehitystyötä jatkuvasti kehittyvässä korkeakouluyhteisössä. Työtä tehdään useiden eri alojen asiantuntijoiden ja sidosryhmien kanssa ammattikorkeakoulun ulkopuolella ja sen sisällä (erityisesti TKI-, IT- ja Open Science -asiantuntijoiden kanssa). Työ vaatii näkemyksellisyyttä ja sisältää paljon vapauksia ja vastuita.

Tehtävään valitulla tulee olla soveltuva korkeakoulututkinto.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Olemme edelläkävijöitä soveltavassa tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnassa. Meillä on käynnissä lähes 200 hanketta, joita teemme yhteistyössä kansallisten ja kansainvälisten kumppaniemme kanssa. Työpaikkana olemme innostava ja inhimillinen. Osaaminen ja sen jakaminen ovat meille keskeinen arvo. Meillä panostetaan siihen, että työntekijät voivat kehittyä oman alansa huipuiksi. Samalla olemme itse innokkaita kehittymään ja kehittämään organisaatiotamme koko ajan paremmaksi.

Turun ammattikorkeakoulu Oy, Yhteiset palvelut, Kupittaan kampus, Turku

Lisätietoja

http://www.turkuamk.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja: TKI-palvelupäällikkö Johanna Krappe (johanna.krappe@turkuamk.fi), puh. 040 3550529 14.2. klo 15-17, 19.2.klo 14-16, 20.2.klo 14-16 tai 26.2. klo 12-16.
Hakemuksen jättäminen: Jätä sähköinen hakemus kohdasta Hae työpaikkaa

Turun ammattikorkeakoulu Oy, Yhteiset palvelut -sektori, Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta
Osoite: Joukahaisenkatu 3, Turku

Turun AMK on 10 000 osaajan yhteisö, johon kuuluu opettajia, asiantuntijoita ja opiskelijoita – eri vaiheissa uraansa olevia ammattilaisia. Olemme tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia. #ExcellenceInAction.