Erityisavustaja esiopetukseen - Uuraisten kunta

Erityisavustaja esiopetukseen - Uuraisten kunta

Varhaiskasvatuksen ensisijaisena tavoitteena on edistää lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia. Pedagogiikan kehittämisen aika on vahva ja tämä on myös meille tärkeää. Toivomme hakijoilta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä työkokemusta varhaiskasvatuksesta ja erityispedagogiikasta . Arvostamme oma-aloitteisuutta ja taitoa toimia kasvatusyhteistyössä varhaiskasvattajien sekä perheiden kanssa.

Etsimme kokoaikaista (38h 45min./vko) erityisavustajaa esiopetukseen ajalle 5.8.19-29.5.20.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteissa noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen KVTES:in mukaan.

Lisätietoja

http://www.uurainen.fi
https://www.facebook.com/pages/category/Government-Organization/Uuraisten-kunnan-varhaiskasvatuspalvelut-456299004806482/

Kyselyt työtehtävään liittyen ensisijaisesti sähköpostitse: Varhaiskasvatusjohtaja Sanna Satosaari, p. 0400 796 553 tai etunimi.sukunimi@uurainen.fi

Uuraisten kunta, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus
Osoite: Jokiraitti 1, 41140 Kuikka

Uurainen on kasvava, 3700 asukkaan kunta keskellä Suomea.
Varsinkin lapsiperheiden suosima Uurainen tarjoaa asukkailleen puhtaan, luonnonläheisen ja turvallisen elinympäristön kattavien palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä.

Tutustu työnantajaan