Skip to main content
test
Erityisavustaja - Lohjan kaupunki

Haemme erityisavustajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Solbrinkens daghem-päiväkotiin 30.6.2023 saakka.
Päiväkoti ovat ruotsinkielinen, joten odotamme hakijalta sujuvaa ruotsinkielen taitoa.

Tehtävään kuuluu avustamista ja toiminnan tukemista hoito- ja kasvatustehtävissä yhdessä ryhmän muiden työntekijöiden kanssa. Avustajan työn tarkoituksena on tukea lapsen osallisuutta ryhmän toimintaan ja mahdollistaa inkluusion toteutumista lapsiryhmässä. Olet osa tiimiä ja mukana opettajan johdolla suunnittelemassa lapsen päivää ja ryhmän toimintaa. Tarvittaessa varhaiskasvatusyksikön johtaja ja laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja ovat mukana työsi suunnittelussa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, positiivista työotetta sekä halua oppia uutta.

Kelpoisuutena varhaiskasvatuksen erityisavustajan tehtävään on koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto tai muu vastaava lastenhoitoalan koulutus. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa määräaikaiseen tehtävään voidaan huomioida myös ei-kelpoinen hakija.

Palkka 1956,29 €/kk, määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa, joka on puolet työsuhteen kestosta. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan. Lisäksi on esitettävä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelut pidetään sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa:
Annette Stelmacher, puh 044 374 5110, annette.stelmacher@lohja.fi

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 19.8.2022 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-334-22. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Solbrinkens daghem
Osoite: Kirkkokatu 6, 08100 Lohja
Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka Lohjan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat