Erityisavustaja, varhaiskasvatus - Rauman kaupunki

Erityisavustaja, varhaiskasvatus - Rauman kaupunki

Rauman kaupungin sivistystoimiala hakee kahta varhaiskasvatuksen erityisavustajaa määräaikaisiin tehtäviin ajalle 1.8.2019 - 31.5.2020 tai sopimuksen mukaan.

Erityisavustaja toimii päiväkodissa joko lapsen henkilökohtaisena avustajana tai ryhmäavustajana. Tehtävien ensisijaiset sijoituspaikat tarkentuvat ennen toimintakauden 2019-2020 alkua. Tehtävät ovat kaupunkikohtaisia ja ne saattavat vielä tulla hoidettaviksi toimialan sisäisin järjestelyin.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammattitutkinto tai muu alalle soveltuva koulutus. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittava todistus.

Tehtävissä noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa.

Hakemus tehtäviin tulee jättää ensisijaisesti sähköisessä järjestelmässä (www.rauma.fi/rekry).

Tehtäviin valittujen on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.rauma.fi

Varhaiskasvatuksen palvelupäällikkö Jaana Ahvenjärvi, puh. 044 403 6372, jaana.ahvenjarvi@rauma.fi
Mahdolliset paperihakemukset os. Rauman kaupunki, Sivistystoimiala, Kanalinranta 3, PL 113, 26101 Rauma ja kuoreen merkintä "Määräaikainen erityisavustaja". Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset esitetään mahdollisessa haastattelutilaisuudessa.

Rauman kaupunki, Sivistystoimiala, Varhaiskasvatus, Erityispäivähoito
Osoite: Rauma

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan