erityisavustajan sijaisuus - Riihimäen kaupunki

erityisavustajan sijaisuus - Riihimäen kaupunki

Riihimäen kaupungin varhaiserityiskasvatuksessa on haettavana erityisavustajan toimen sijaisuus ajalle 12.8.2019 - 29.5.2020.

Hei sinä lapsiin ja nuoriin erikoistunut lähihoitaja tai muun vastaavan kelpoisuuden omaava henkilö, joka olet kiinnostunut haasteellisista tehtävistä!

Riihimäen kaupungin varhaiserityiskasvatuksessa on haettavana erityisavustajan toimen sijaisuus. Sijaisuus alkaa sopimuksen mukaan elokuussa ja kestää 29.5.2020 saakka.

Erityisavustajan sijainen toimii ryhmäkohtaisena avustajana päiväkodin 3 - 5 -vuotiaiden ryhmässä. Ryhmässä on useampia lapsia, joilla on erilaisia tuen tarpeita. Hakijalta edellytetään lain 540/2018 28§:n tai siirtymäsäännösten, § 75, mukaista kelpoisuutta.
Toivomme kokemusta erityisvarhaiskasvatuksen tehtävistä ja erityiskasvatuksen menetelmien tuntemusta. Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tiimityöhön sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävän palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan ja työaika on 38,75h/vko.

Ennen työsopimuksen solmimista valitun tulee esittää lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on neljä kuukautta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy perjantaina 9.8.2019 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Lisätietoja antaa varhaiserityisvarhaiskasvasyksikön johtaja Anne Pullinen, anne.pullinen(at)riihimaki.fi.

Riihimäen kaupunki, Sivistyksen ja hyvinvoinnin toimialue
Osoite: Eteläinen asemakatu 4, 11310 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan