Erityiskoulunkäyntiavustaja, Mankkaan koulu - Espoon kaupunki

Haemme erityiskoulunkäyntiavustajaa Mankkaan yläkoulun autismikirjonopetukseen mielekkääseen työhön ja hyvään työyhteisöön.

Erityiskoulunkäyntiavustajan tehtäviin kuuluu oppilaan ohjaaminen ja avustaminen kaikissa arjen tilanteissa sekä tukeminen ja ohjaaminen koulutyössä. Oppilaille järjestetään Mankkaan koululla myös aamu- ja iltapäivähoitoa.

Oppilaat osallistuvat koulun loma-aikoina (syys-joulu-talvi ja kesä) lomahoitoon ja valittavalta henkilöltä vaaditaan myös sitoutumista lomahoitoon osallistumiseen.

Mankkaan koulussa opiskelee n. 390 oppilasta luokka-asteilla 7-9. Koulussa annetaan myös luokkamuotoista autismikirjon erityisopetusta luokka-asteilla 7-10. Mankkaan koulussa järjestetään autismikirjon oppilaille lisäopetusta (10 lk) oppivelvollisuuden päättymisen jälkeen.

Oppilaat ovat laajan autisminkirjon oppilaita, joilla voi esiintyä autismin lisäksi kehitysvammaa ja neuropsykiatrisia häiriöitä. Autismiopetuksen oppilaat opiskelevat joko yleisopetuksen opetussuunnitelman, yksilöllistetysti yleisopetuksen opetussuunnitelman mukaisesti tai toiminta-alueittaisen opetussuunnitelman mukaisesti.

Integraatio on yksi autismiopetuksemme keskeinen tavoite. Autismikirjon oppilaita integroituu yleisopetukseen yhdessä tai useammassa aineessa tai kokonaan. Se toteutuu yhteistyössä yleisopetuksen opettajien ja oppilaiden kanssa.

Työpaikan nimi: Mankkaan koulu, Mankkaansuo 8, 02180 Espoo

Työaika: Mankkaan koulussa työaika on 30h- 38h 15min /viikko. Viikkotyöaika voi vaihdella vuosittain avustajapalveluihin käytettävän resurssin perusteella. Lukuvuotena 2021-2022 työaika on 38h 15 min.

Palkka 38h 15 min /viikko: 2255,84 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ammatillinen perustutkinto tai vastaava.

Tehtävässä edellytetään taitoa toimia lapsiryhmän ohjaajana. Edellytämme hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja tiimityötaitoja. Edellytämme myös joustavuutta, oma-aloitteisuutta sekä kykyä ja halua huomioida oppilaiden yksilölliset tarpeet.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme työkokemusta autisminkirjon, erityisnuorten ja kehitysvammaisten parissa työskentelystä.

Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 2 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu).

Lisätietoja

http://www.mankkaaya.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa rehtori Nina Ala-Ojala, p. 050 593 7252

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Sivistystoimi, Suomenkielinen opetus, Perusopetuslinja, Mankkaan koulu

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Mankkaansuo 8, 02180 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat