Skip to main content
test
Erityiskoulunkäyntiavustaja, Mikkelän koulu - Espoon kaupunki

Etsimme erityiskoulunkäyntiavustajaa uuteen autismin kirjon opetusryhmään 1.-3. -luokille!

Jos sinulla on kokemusta erityislapsista, olet osaava ja sinua kiinnostaa erityisryhmässä toimiminen, olet positiivinen ja halukas yhteistyöhön sekä haluat mukaan kehittämään Mikkelän koulun erityisoppilaat huomioivaa toimintakulttuuria, olet etsimämme hakija!

Mikkelän koulu on pieni yksisarjainen alakoulu, jonka lisäksi koulussa on kaksi liekeryhmää ja kaksi autismiryhmää.

Haemme erityiskoulunkäyntiavustajaa Mikkelän koulun autisminkirjon-ryhmään. Ryhmän oppilaat ovat autisminkirjon oppilaita, jotka opiskelevat opetussuunnitelman mukaisesti ja he sijoittuvat luokka-asteille 1-3.

Työskentely ryhmässä on erittäin tiivistä yhteistyötä kaikkien aikuisten kesken ja työotteen tulee olla joustava, jolla huomioidaan oppilaiden yksilölliset tarpeet. Rekrytoitavilta henkilöiltä edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyötaitoja sekä kokemusta ja kiinnostusta erityislasten parissa työskentelemisestä.

Oppilaat osallistuvat koulun loma-aikoina (syys-joulu-talvi ja kesä) lomahoitoon ja valittavalta henkilöltä toivotaan myös sitoutumista tähän. Lisäksi toivomme työntekijän osallistuvan aamu-ja iltapäivätoimintaan, jolloin on mahdollista saada täysi työaika 38h 15min / viikko, jolloin tehtäväkohtainen palkka on 2255,84 €/kk. Tästä sovitaan erikseen.

Koulun nimi ja osoite: Mikkelän koulu, Lanttikatu 7, 02770 Espoo

Työaika: Vähintään 21 h / viikko. Viikkotyöaika voi vaihdella vuosittain avustajapalveluihin käytettävän resurssin perusteella. Työnteko ja palkanmaksu ovat keskeytyneenä enintään 10 viikkoa vuodessa koulutyön keskeytysten aikana. Keskeytysaika määritellään vuosittain.

Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ammatillinen perustutkinto tai vastaava.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä kokemusta erityislasten parissa työskentelemisestä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta autismin kirjon lasten kanssa työskentelystä.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/kasvatus-ja-opetus/peruskoulut/mikkelan-koulu

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen perusopetus, Perusopetus, Mikkelän koulu
  • TyöpaikkaVakinainenOsa-aikatyöTyösuhde
  • ESPOO-03-1484-22
  • 10.8.2022
  • 1238,46 €/kk (21h)
  • Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
  • 20.6.2022 - 29.7.2022 15:45
  • Avustajien tehtävätSosiaalialaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa peruskoulun luokanopettaja Erja Oila, 0405535398, erja.oila@espoo.fi.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen perusopetus, Perusopetus, Mikkelän koulu

Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 2 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu).


Osoite: Lanttikatu 6, 02770 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat