Erityislastentarhanopettaja - Ylitornion kunta

Erityislastentarhanopettaja - Ylitornion kunta

Ylitornion kunnan varhaiskasvatuksessa julistetaan haettavaksi 30.9.2019 klo 15.00 mennessä

ERITYISLASTENTARHANOPETTAJAN toimi

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (2018/540) 30 §:n mukainen koulutus. Tehtävään valittavalta edellytetään joustavuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä aktiivista kehittämisotetta. Erityislastentarhanopettajan tehtävään kuuluu työn alka-essa työskentely päiväkodin lapsiryhmässä sekä kiertävän erityislastentarhanopettajan tehtävät kunnan kaikissa varhaiskasvatusyksiköissä.

Työ alkaa 1.11.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä. Toimessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydenti-lastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) edellyttämä ote rikosrekisteristä.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi tai postitse osoitteeseen Ylitornion kunta/Varhaiskasvatus, Alkkulanraitti 55, 95600 Ylitornio.

Lisätietoja

http://www.ylitornio.fi

Varhaiskasvatusjohtaja Päivi Yliniva p. 0400-220368
paivi.yliniva@ylitornio.fi

Ylitornion kunta, Sivistysosasto
Osoite: Ylitornio

Ylitornio on n. 4 100 asukkaan ainutlaatuinen kulttuurien kohtaamispaikka. Kunnassa on viihtyisä ja turvallinen asuinympäristö, hyvät peruspalvelut sekä yrittäjäystävällinen ilmapiiri. Hyvä palvelutaso, puhdas luonto ja monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet tekevät Ylitorniosta houkuttelevan asuinpaikan niin nykyisille kuin uusillekin ylitorniolaisille

Tutustu työnantajaan