Erityisluokan opettaja - Mänttä-Vilppulan kaupunki

Erityisluokan opettaja - Mänttä-Vilppulan kaupunki

Haemme määräaikaiseen virkasuhteeseen 7.8.2019 - 30.5.2020 Koskelan yläkouluun.

ERITYISLUOKAN OPETTAJAA

Haemme Koskelan monikulttuuriseen yläkouluun (luokka-asteet 7-9) erityisluokanopettajaa lukuvuodelle 2019 - 2020.

Tehtävänäsi on opettaa tarkkaavuuden ja keskittymisen pulmia sekä sosioemotionaalisia haasteita omaavia oppilaita joustavassa pienryhmässä. Oppilaat tulevat pienryhmään eripituisille tukijaksoille. Suunnittelet ja koordinoit opetusta tiiviissä yhteistyössä aineenopettajien sekä erityisopetuksen tiimin kanssa. Oma työviikkosi voidaan suunnitella joustavasti esimerkiksi nelipäiväiseksi.

Odotamme sinulta monipuolista kokemusta oppimisen ja koulunkäynnin tuen eri portailta. Hallitset pedagogisten asiakirjojen laatimisen ja sinulla on kykyä työskennellä tiiviissä yhteistyössä aineenopettajiemme, erityisopetuksen tiimimme, kotien sekä erilaisten verkostojen kanssa. Sinulla on monipuolista pedagogista kokemusta ja näkemystä työskennellä oppimisesta syrjäytymisen ennaltaehkäisemiseksi. Työskentelet uuden opetussuunnitelman mukaisen toimintakulttuurin hengessä ja omaat ideoita inklusiivisista toimintatavoista.

Kelpoisuusvaatimus:

Erityisluokanopettajan kelpoisuus. Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.

Rikosrekisteriote:

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Ennen valinnan vahvistamista tulee myös esittää hyväksyttävä lääkärintodistus.
Virkasuhteeseen sovelletaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Arvostamme lisäksi vahvaa it-osaamista ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Kommunikoit avoimesti ja osaat omalla esimerkilläsi luoda hyvää työilmapiiriä. Toivomme, että strategiamme peruspilarit, vastuullisuus ja kehitysmyönteisyys löytyvät myös sinun työkalupakistasi.

Henkilöstöetuinamme ovat kulttuuri- ja liikuntasetelit, lounasruokailun tuki, kaupungin työntekijöille ilmaiset liikuntapaikat sekä työyksiköiden oma tyky-toiminta edesauttavat hyvinvointiasi niin töissä kuin vapaalla.

HUOM! Hakuaikaa jatkettu 2.7.2019 - 2.8.2019. Aikaisempia hakemuksia ei oteta huomioon.

Lisätiedot: rehtori Aki Koivisto 050 562 2735, aki.koivisto@taidekaupunki.fi.

Toivottavasti tapaamme työhaastattelussa Taidekaupungissa!

Lisätietoja

http://www.manttavilppula.fi

rehtori Aki Koivisto 050 562 2735, aki.koivisto@taidekaupunki.fi

Mänttä-Vilppulan kaupunki, Sivistyspalvelut, Koskelan yläkoulu
Osoite: Mänttä-Vilppula

Mänttä-Vilppula on noin 11 000 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee Pirkanmaan maakunnassa. Mänttä-Vilppula tunnetaan Taidekaupunkina ja taide on yksi kaupungin menestyksen tukijaloista. Kaupungissamme toimii valtakunnallisesti ja kansainvälisestikin arvostettuja taiteen ja kulttuurin vaalijoita. Työskentelyyn, yrittämiseen ja asumiseen kaupunki tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja, unohtamatta laadukasta koulutustarjontaa. Mänttä-Vilppula on savuton työpaikka. www.manttavilppula.fi

Tutustu työnantajaan