Erityisluokanopettaja 0335 - Vihdin kunta

Erityisluokanopettajan virka nro 0335 julistetaan uudelleen haettavaksi.

Haemme joukkoomme kehittämismyönteistä ja aktiivista opettajaa 9.8.2021 alkaen. Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta yhteistyöstä. Viran ensisijainen sijoituspaikka on Pappilanpellon koulu.

Palkkaus OVTES:n mukaan. Valinnassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Valinnan ehtona on, että valittu toimittaa hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan ja esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitetun rikosrekisteriotteen.

Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää määräaikaisesti 9.8.2021 - 4.6.2022 muodollista kelpoisuutta vailla olevalla hakijalla

Lisätietoja

http://www.vihti.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa rehtori Jarmo Annala puh. 050 531 5773, sähköposti jarmo.annala@vihti.fi

Lisätietoja

Vihdin kunta, Sivistyspalvelut, Pappilanpellon koulu

Vihti on noin 29 000 asukkaan mukavan kokoinen kunta 45 minuutin päässä Helsingistä. Toimintamme on joustavaa ja ihmisläheistä. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Henkilöstöä palveluksessamme on 1180. Olemme mukana UNICEF:n Lapsiystävällinen kunta -mallissa. Toivomme sinun olevan kiinnostunut oman toimialasi edustajana kehittämään kanssamme Vihdistä entistäkin Lapsiystävällisempää kuntaa. Tervetuloa aktiiviseen ja kehittämismyönteiseen joukkoomme!


Osoite: Kirkkojärventie 3, 03400 Vihti

Sinulle suositellut työpaikat