Skip to main content
test
Erityisluokanopettaja (2081) - Loviisan kaupunki

Tule erityisluokanopettajaksi Loviisan Harjurinteen kouluun!

Loviisan on viehättävä merellinen kaksikielinen kaupunki, jota leimaa pikkukaupungin idylli. Kunnan 12 peruskoulussa ja kahdessa lukiossa on noin 150 opettajaa ja 70 koulunkäynninohjaajaa.

Loviisan suurimmassa koulussa, Harjurinteen koulussa on noin 550 oppilasta käsittäen esiopetuksen, vuosiluokat 1-9 sekä erityisluokat. Koulun erityisluokkaopetuksessa olevien oppilaiden määrä on noin 90. Lisäksi koulussamme on perusopetukseen valmistavan opetuksen ryhmiä.

Haemme joukkoomme kokenutta erityisluokanopettajaa 1.8.2024 alkaen toistaiseksi. Virkasuhteen alussa opetus painottuu vuosiluokille 6-9. Viran opetusvelvollisuus on 22 tuntia viikossa. Yläluokkien erityisluokanopettajana vastaat myös oppilaiden oppilaanohjauksesta.

Erityisluokanopettajana näet oppilaan yksilönä sekä ryhmän jäsenenä. Olet suvaitsevainen, johdonmukainen, rauhallinen ja joustava sekä haluat kehittää erityisopetusta Harjurinteen koulussa ja Loviisassa. Jos sinulla on kokemusta neuropsykiatrisista vaikeuksista (nepsy) kärsivien lasten kanssa toimimisesta, luetaan se eduksi.

Tarjoamme sinulle kokeneen ja ammattitaitoisen erityisopetuksen tiimin ja erityisopetukseen soveltuvan oppimisympäristön. Harjurinteen koulussa kehitetään jatkuvasti erityisopetuksen toimintamalleja, rakenteita ja oppilaiden yksilöllisiä oppimispolkuja monialaisena yhteistyönä. Loviisa toimii UNICEF Lapsiystävällinen kunta -toimintamallin mukaisesti.

Loviisan kaupunki huolehtii henkilöstöstään maksamalla opettajille palkkataulukkoa korkeampaa palkkaa sekä tarjoamalla monipuolisia etuja kuten lounas- ja virkistysetuja, liikuntaryhmiä, pyöräedun ja mahdollisuuden käyttää kaupungin kuntosaleja ilmaiseksi.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan.

Hakemukset toimitetaan kuntarekry.fi:n kautta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuina.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään kahden viikon kuluttua työn alkamisesta. Valitun on myös esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen työn alkamista. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja

https://peda.net/loviisa/peruskoulut/harjurinteen-koulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut:
Harjurinteen koulun rehtori Laura Tenhunen, laura.tenhunen@edu.loviisa.fi
Harjurinteen koulun apulaisrehtori Riitta Sinkkonen, riitta.sinkkonen@edu.loviisa.fi

Lisätietoja

Harjurinteen koulu

Loviisa - Pieni kaupunki, suuria elämyksiä

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme työntekijät tarjoavat ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.


Osoite: Ratakatu 1, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat