Skip to main content
test
Erityisluokanopettaja (2111) - Loviisan kaupunki

Tule erityisluokanopettajaksi Harjurinteen kouluun!

Loviisa on viehättävä merellinen kaksikielinen kaupunki, jota leimaa pikkukaupungin idylli. Kaupungin 12 peruskoulussa ja kahdessa lukiossa on noin 150 opettajaa ja 70 koulunkäynninohjaajaa.

Loviisan suurimmassa koulussa, Harjurinteen koulussa on noin 550 oppilasta käsittäen esiopetuksen, vuosiluokat 1-9 sekä erityisluokat. Koulun erityisluokkaopetuksessa olevien oppilaiden määrä on noin 90 oppilasta. Lisäksi koulussamme on perusopetukseen valmistavan opetuksen ryhmiä.

Haemme kokenutta erityisluokanopettajaa vaativan tuen vuosiluokkein 6-9 pienryhmäopetukseen 1.8.2024 alkaen toistaiseksi. Viran opetusvelvollisuus on 22 tuntia viikossa.

Vaativan tuen opettajana työskentelet tiiviisti opiskeluhuollon, lastensuojelun, sekä erikoissairaanhoidon kanssa. Viran hoitamisen edellytyksenä on, että osaat ottaa jokaisen oppilaan omana itsenään ja räätälöidä hyvinkin yksilöllisiä oppimispolkuja. Olet kannustava ja johdonmukainen. Vaadimme sinulta kokemusta erityistä tukea tarvitsevien nuorten arjesta. Kokemus neuropsykiatrisista vaikeuksista (nepsy) kärsivien nuorten kanssa toimimisesta luetaan eduksi. Yläluokkien erityisluokanopettajana vastaat myös ryhmäsi oppilaanohjausesta.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen ja kokeneen erityisopetuksen tiimin sekä erityisopetukseen soveltuvan oppimisympäristön. Harjurinteen koulussa kehitetään jatkuvasti erityisopetuksen toimintamalleja, rakenteita ja oppilaiden yksilöllisiä ratkaisuja monialaisena yhteistyönä.

Loviisan kaupunki huolehtii henkilöstöstään maksamalla opettajille palkkataulukkoa korkeampaa palkkaa sekä tarjoamalla monipuolisia etuja kuten lounas- ja virkistysetuja, liikuntaryhmiä, pyöräedun ja mahdollisuuden käyttää kaupungin kuntosaleja ilmaiseksi.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan.

Hakemukset toimitetaan kuntarekry.fi:n kautta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuina.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan viimeistään kahden viikon kuluttua tehtävän alkamisesta. Ennen työn aloittamista on valitun esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja

https://peda.net/loviisa/peruskoulut/harjurinteen-koulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut:
Harjurinteen koulun rehtori Laura Tenhunen, laura.tenhunen@edu.loviisa.fi
Harjurinteen koulun apulaisrehtori Riitta Sinkkonen, riitta.sinkkonen@edu.loviisa.fi

Lisätietoja

Harjurinteen koulu

Loviisa - Pieni kaupunki, suuria elämyksiä

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme työntekijät tarjoavat ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.


Osoite: Ratakatu 1, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat