Erityisluokanopettaja - Perhon kunta

Erityisluokanopettaja - Perhon kunta

Perhon kunta julistaa haettavaksi

ERITYISLUOKANOPETTAJAN TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVAN VIRAN

Haemme toimeliaaseen joukkoomme rohkeaa, aikaansa seuraavaa, oman työnsä ja koulun kehittämisestä kiinnostunutta erityisluokanopettajaa 1.8.2019 alkaen. Tehtävän sijoituspaikka on yläkoulu. Viran kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (1998/986) mukaisesti. Edellytämme valmiutta työskennellä monenlaisten oppijoiden kanssa. Eduksi katsomme sekä työkokemuksen erityisluokanopettajana että muun opettajuuden ja valmiuden kehittää osallistavaa kasvatus- ja opetustoimintaa. Arvostamme innostusta ja aitoa kiinnostusta tehtävään.

Palkka OVTES:n mukainen. Tehtävään valitun on ennen tehtävän aloittamista esitettävä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on kuusi kuukautta.

Hakemukset ensisijaisesti Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Paperimuotoinen hakemus, joka osoitetaan sivistys- ja vapaa-ajan lautakunnalle ja johon tulee liittää cv ja selvitys hakijan kelpoisuudesta tulee toimittaa os. Perhon sivistys- ja vapaa-ajanlautakunta, PL 20, 69951 PERHO tai sähköpostitse kirjaamo@perho.com. Hakemukseen tulee merkitä:
Erityisluokanopettajan virka.

Hakuaika virkaan päättyy keskiviikkona 20.3.2019 klo 12:00. Myöhässä tulleita hakemuksia ei oteta huomioon.

Kunnanhallitus ja -valtuusto käsittelee viran perustamisen ja täyttöluvan maaliskuun kokouksessa.

Perhon kunta on savuton työpaikka ja toteutamme Tuoksuton-kunta -periaatetta.

Lisätietoja

http://www.perho.com

vs. sivistysjohtaja, alakoulujen rehtori
Pasi Kanniainen puh. 044 575 9074 / pasi.kanniainen@perho.com

Perhon kunta
Osoite: Perho

Perho on n. 3.000 asukkaan vireä ja itsenäinen maaseutukunta Keski-Pohjanmaalla.
Kunnan palvelut ovat hyvät ja talous tasapainossa.

Tutustu työnantajaan