Erityisluokanopettaja - Mänttä-Vilppulan kaupunki

Erityisluokanopettaja - Mänttä-Vilppulan kaupunki

Haemme Savosenmäen kouluun

ERITYISLUOKANOPETTAJAA

Tehtävänäsi on toimia valmistavan luokan opettajana/erityisopettajana esiopetuksessa ja vuosiluokilla 1 - 6. Savosenmäen koulussa. Viran kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksesta annetun asetuksen (986/89) mukaan.

Arvostamme vahvaa it-osaamista ja hyviä vuorovaikutustaitoja, aloitekykyä ja aktiivisuutta sekä kokemusta maahanmuuttajien opetuksesta. Kommunikoit avoimesti ja osaat omalla esimerkilläsi luoda hyvää työilmapiiriä. Toivomme, että strategiamme peruspilarit, vastuullisuus ja kehitysmyönteisyys löytyvät myös sinun työkalupakistasi.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät ao. kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Virkasuhteeseen sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Pyydämme ottamaan mahdolliseen haastatteluun mukaan kelpoisuuden osoittavat todistukset. Ennen valinnan vahvistamista tulee myös esittää hyväksyttävä lääkärintodistus sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Henkilöstöetuinamme ovat kulttuuri- ja liikuntasetelit, lounasruokailun tuki, kaupungin työntekijöille ilmaiset liikuntapaikat sekä työyksiköiden oma tyky-toiminta edesauttavat hyvinvointiasi niin töissä kuin vapaalla.

Lisätietoja kaivatessasi voit kääntyä rehtori Katri Tuomisen puh. 050 534 5637 tai sivistysjohtaja Petra Tolosen puh. 050 5168 854 puoleen.

Toivottavasti tapaamme työhaastattelussa Taidekaupungissa!

Lisätietoja

http://www.manttavilppula.fi

Rehtori Katri Tuominen, puh. 050 534 4637
Sivistysjohtaja Petra Tolonen, puh. 050 5168 854

Mänttä-Vilppulan kaupunki, Sivistyspalvelut, Savosenmäen koulu
Osoite: Mänttä-Vilppula

Mänttä-Vilppula on noin 10 000 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee Pirkanmaan maakunnassa. Mänttä-Vilppula tunnetaan Taidekaupunkina ja taide on yksi kaupungin menestyksen tukijaloista. Kaupungissamme toimii valtakunnallisesti ja kansainvälisestikin arvostettuja taiteen ja kulttuurin vaalijoita. Työskentelyyn, yrittämiseen ja asumiseen kaupunki tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja, unohtamatta laadukasta koulutustarjontaa. Mänttä-Vilppula on savuton työpaikka. www.manttavilppula.fi

Tutustu työnantajaan