Erityisluokanopettaja - Tyrnävän kunta

Meillä on haettavana

Erityisluokanopettajan virka (3010), alkaen 1.8.2020.

Kirkkomännikön koulussa on ensi lukuvuonna n. 680 oppilasta, joista esi- ja alkuopetuksen oppilaat opiskelevat Kirkkomännikön rakennuksessa ja 3. -6. luokkien sekä erityisluokkien oppilaat Rantaroustin avoimessa oppimisympäristössä. Aikuisia koulussamme työskentelee noin 60.

Oletko yhteistyökykyinen tiimityöntekijä? Oletko kiinnostunut jakamaan sekä uusia että aiemmin oppimiasi tietoja ja taitoja? Koulussamme toteutetaan vahvasti yhteisopettajuutta ja opettajat työskentelevät tiimeissä. Lisäksi kehitämme joustavan alkuopetuksen toimintaa.

Haemme joukkoomme pedagogisesta kehittämisestä kiinnostunutta erityisluokanopettajaa, joka on valmis sitoutumaan koulumme toimintakulttuuriin ja yhdessä tehtävään koulun kehittämistyöhön. Koulussamme toteutetaan joustavia opetusjärjestelyjä myös erityisopetuksessa ja ko. erityisluokanopettaja työskentelee ensisijaisesti yleisopetuksen ryhmissä.

Arvostamme myönteistä ja vastuullista työotetta, aloitteellisuutta, joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja valmiuksia tiimityöhön.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset tutkintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3§:n mukainen rikosrekisteriote. Viran täytössä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemus toimitetaan 1.6.2020 klo 15 mennessä Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja

http://www.tyrnava.fi

Tutustu työnantajaan

Tarja Hietikko, rehtori
sähköpostilla tarja.hietikko@tyrnava.fi tai puhelimitse 25.5. klo 8-10 044 4971 238

Kirkkomännikön koulu
Osoite: Kirkkotie 3, 91800 Tyrnävä

Tyrnävä - paikka kasvaa!

Oulun seudulla sijaitseva Tyrnävä on rohkea, kasvava ja kehittyvä noin 7 000 asukkaan maaseutukunta. Ikärakenteeltaan poikkeuksellisen nuoren kuntamme osalta on tärkeää, että voimme jatkossakin rakentaa omaleimaista, mielenkiintoista ja houkuttelevaa ympäristöä.

Tule mukaan reippaaseen ja ennakkoluulottomaan joukkoomme!