Erityisluokanopettaja - Euran kunta

Euran kunnan sivistyspalveluissa on haettavana perusopetuksen erityisluokanopettajan tehtävä 1.8.2020-31.7.2021 Kirkonkylän koulun erityisluokilla. Virka tullee vakinaisesti täytettäväksi 1.8.2021 alkaen erillisen haun kautta.

Haemme motivoitunutta työntekijää, jolla on ammattitaitoinen ote työhönsä. Arvostamme yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta sekä positiivista ongelmanratkaisukykyä.

Haku tapahtuu ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.
Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Todistusjäljennöksiä ei ole tarpeen liittää hakemukseen.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan.

Tehtävään valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esittää nähtäväksi lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.eura.fi

Tutustu työnantajaan

27.-28.7.2020 opetuspäällikkö Jaakko Laeslahti p. 044 422 4791 tai sähköp.: jaakko.laeslahti@eura.fi

Euran kunta, Sivistyspalvelut, Yleissivistävä koulutus
Osoite: Sorkkistentie 4, 27510 Eura

Eura on n. 12 500 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus.