Erityisluokanopettaja - Pietarsaaren kaupunki

Pietarsaaren kaupunki hakee erityisluokanopettajaa toistaiseksi voimassaolevaan tehtävään. Tehtävän 1. sijoituspaikka on Länsinummen alakoulu toiminta-alueittain tapahtuva erityisopetus.

Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Vakinaista virkaa täytettäessä huomioidaan ainoastaan ne hakijat, jotka täyttävät viran kelpoisuusvaatimuksen hakuajan päättyessä.
Jos kelpoisia hakijoita ei ole voidaan tehtävä täyttää määräaikaisesti lukuvuodeksi 2021-2022 myös hakijalla, joka ei täytä viran kelpoisuusehtoja.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen liitteeksi
lisätiedot kohtaan. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä rikostaustaote ja toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan (sis. huumetestin) ennen viran vastaanottamista. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Käytämme videohaastattelua hakuprosessissa.

Lisätietoja

http://www.jakobstad.fi/etusivu
https://www.instagram.com/lansinummen_koulu/?igshid=1tqqodko4m7k8

Tutustu työnantajaan

Rehtori Keijo Paananen p. 050-5528680
Koulutoimenjohtaja Juha Paasimäki juha.paasimaki@pietarsaari.fi p: 0447851480

Pietarsaaren kaupunki, Koulutusvirasto, Koulut
Osoite: strengberginkatu 1, 68600 Pietarsaari

Pietarsaari on kaksikielinen länsirannikolla sijaitseva kaupunki. Pietarsaaren asukasmäärä on n. 19 000.Pietarsaarii on alueensa elinvoimainen keskus. Suomenkielisiä perusopetuksen kouluja on 5. Suomenkielinen lukio toimii samassa kiinteistössä ruotsinkielisen lukion kanssa.

Sinulle suositellut työpaikat