Erityisluokanopettaja - Keuruun kaupunki

Keuruun kaupungissa on haettavana erityisluokanopettajan virka (249-0063) 1.8.2021 alkaen toistaiseksi.
Edellytämme, että valittava opettaja on joustavasti käytettävissä kaikilla koulun vuosiluokilla. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää yhteistyökykyä, aktiivista ja osallistuvaa työotetta sekä halua koulun ja opetuksen monipuoliseen kehittämiseen.

Virkaan voidaan valita henkilö, jolla on kelpoisuus antaa perusopetuslain 17§ 1 momentissa tarkoitettua erityisopetusta. Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan.
Tehtävään valitun tulee toimittaa ottamisesta päättävälle viranomaiselle 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksi saamisesta lääkärintodistus (Laki kunnallisesta viranhaltijasta 7§) ja rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 3§). Muutoin päätös raukeaa.

Täytössä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Virkaa haetaan sähköisesti. Hakeminen tapahtuu osoiteessa www.kuntarekry.fi . Kelpoisuutta osoittavat todistukset tulee liittää hakemukseen skannattuina kohtaan Liitetiedosto 1 ja/tai Liitetiedosto 2.

Tutustu työnantajaan

rehtori Reijo Seppänen, p. 040 513 5830, reijo.seppanen@keuruu.fi

Keuruun kaupunki, Sivistyspalvelut, Perusopetus
Osoite: Keuruuntie 18, 42700 Keuruu

Kaupunkimme tarjoaa Sinulle elämyksiä ja elämänlaatua. Monipuolinen kulttuuritarjonta ja liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa vapaa-aikaasi ja rentoutumiseesi. Perheiden peruspalvelut kuten päivähoito, terveydenhuolto ja asuntotarjonta ovat kunnossa. Keuruun seutukunnalla asuvat Suomen viidenneksi tyytyväisimmät palveluiden käyttäjät. Keuruu on vetovoimainen paikka tehdä kauppaa, ja lähikunnista tulevat asiakkaat lisäävät ostovoimaa. Seutukunnan palveluita kehitetään aktiivisesti yhteistyössä yrittäjien kanssa. Tarjolla on modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita ja lisäksi vehreää maaseutua. Keuruu on elinvoimainen ja tulevaisuuteen panostava kaupunki. Tervetuloa!

Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat