Tervetuloa
ERITYISLUOKANOPETTAJAKSI
Janakkalaan

Janakkalan sivistystoimessa tapahtuu suuria. Kuntaan rakennetaan sekä Tervakoskelle että Turenkiin uudet koulu- ja monitoimikeskukset, jotka tuovat tulleessaan paljon muutakin kuin uudet seinät. Uudet koulukeskukset ovat osa strategiaamme, jonka mukaisesti meillä satsataan perheiden hyvinvointiin, laadukkaaseen kasvatukseen ja opetukseen. Lisäksi Kiipulaan perustetaan uusi sijaishuoltoyksikkö ja tähän kouluun etsimme erityisluokanopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Haemme erityisluokanopettajaa, joilla on halua ja kykyä tarttua haasteisiin ja kohdata erilaisia oppijoita. Toivomme monipuolista osaamista sekä aitoa kiinnostusta oman työn ja uuden yksikön toiminnan käynnistämiseen ja kehittämiseen. Kokemus tiimityöstä on myös eduksi.

Virka täytetään alkaen sopimuksen mukaan elokuussa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi kuntarekry.fi-sivuston kautta 2.8. klo 12.00 mennessä.

Lisätietoja antavat Turengin yhteiskoulun rehtori Mika Saarinen, p. 03 6801 604 (mika.saarinen@janakkala.fi) ja sivistysjohtaja Jouni Wilpola, p. 03 6801 269 (jouni.wilpola@janakkala.fi)

Kelpoisuus virkaan määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen mukaisesti. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.
Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat Turengin yhteiskoulun rehtori Mika Saarinen, p. 03 6801 604 (mika.saarinen@janakkala.fi) ja sivistysjohtaja Jouni Wilpola, p. 03 6801 269 (jouni.wilpola@janakkala.fi)
Jätä sähköinen hakemus kuntarekry.fi -sivuston kautta 2.8.2021 klo 12.00 mennessä.

Lisätietoja

Janakkalan kunta, Sivistystoimi, Opetuspalvelut, Aavan koulu

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä. Noin 1130 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan.


Osoite: Kiipulantie 507, 14200 Turenki

Sinulle suositellut työpaikat