Salon kaupungin opetuspalveluissa / Kirkonkylän koulussa on avoinna erityisluokanopettajan viransijaisuus ajalle 1.11.2021 - 4.6.2022

Nyt etsimme joukkoomme tekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Työhösi kuuluu 1-2 -luokkalaisten erityisoppilaiden opettaminen hajautetussa pienryhmässä; lisäksi saat käyttää luovuuttasi ja omia vahvuuksiasi ja kehittää omaa työtäsi.

Tehtävässä edellytetään erityisluokanopettajan kelpoisuutta ja yhteistyöhalua ja -kykyä. Kelpoisuusehto tehtävään määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.

Eduksi luetaan kokemus erityislasten kanssa toimimisesta ja hajautetun erityisopetusmallin tuntemusta.
Tämän lisäksi arvostamme joustavuutta, huumorintajua ja luotettavuutta.
Työn kautta sinulle on mahdollisuus olla osana yhteisopettajuustiimiä.

Sijaisuus jatkuu mahdollisesti syyslukukaudella 2022; elokuussa 2022 muutamme uuteen kouluun.

Palvelussuhteessa noudatetaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Tehtäväkohtainen palkka on ovtes:n mukainen.

Virkasuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt valitsevalle viranomaiselle lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rekisteriotteen 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / ELO, Kirkonkylä. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Kirkonkylän koulun rehtori Sirkku Leikkonen, puh. 044 778 4137, sirkku.leikkonen@salo.fi
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Kirkonkylän koulu

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Lampolantie 9, 25500 Perniö
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat