Erityisluokanopettaja - Nokian kaupunki

Nokian kaupungin sivistyspalveluissa Alhoniityn koulussa Pitkäniemen alueella julistetaan uudelleen haettavaksi erityisluokanopettajan virka alkaen sopimuksen mukaan. Edellisessä haussa tulleet hakemukset huomioidaan. Viran sijoituskoulu on uuden SosPron lastensuojeluyksikön yhteydessä oleva opetusluokka. Lastensuojeluyksikkö on tarkoitettu kehitysvammaisille tai autismin kirjon lapsille ja nuorille. Luokan oppilaat painottuvat yläkouluikäisiin. Opetusvelvollisuus on 22h.

Opetus laajenee kolmen opettajan kouluksi sitä mukaa, kun lastenkoti täyttyy. Lisäksi palkataan koulunkäynninohjaajia. Opetustilat sijoittuvat erilliseen koulurakennukseen lastensuojeluyksikön yhteydessä. Alhoniityn koulu, Pitkäniemen alueella toimiva Rajasalmen koulu ja Pitkäniemen lastensuojeluyksikön koulu muodostavat yhdessä Nokian kaupungin kehitysvammaopetuksen kokonaisuuden. Tässä kokonaisuudessa työskentelee jo tällä hetkellä yhdeksän erityisluokanopettajaa ja useita koulunkäynninohjaajia.

Virkaan valittavalta toivomme kokemusta kehitysvammaisten ja autismin kirjon oppilaiden opetuksesta. Hyvät yhteistyötaidot, kyky tiimityöhön sekä pedagogiseen johtamiseen ovat välttämättömiä ominaisuuksia työssä onnistumiselle. Toivomme hakijalta kiinnostusta kehittää yhteistyötä lastenkodin sekä koko kehitysvammaopetuksen kokonaisuuden kanssa.

Viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/98 mukaisesti. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.

Virkaan valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista toimitettava hyväksyttävä Terveystalon antama lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Terhi Lehto, p. 050-3956 246, etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi
apulaisrehtori Tiina Mäenpää, p. 040-133 4488, etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Sivistyspalvelut, Opetustoimi, Alhoniityn koulu, Rajasalmen koulu

Nokia on kasvava, noin 34 500 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuus.

Nokian kaupungilla on töissä noin 2000 eri alojen osaavaa ammattilaista. Tervetuloa innostavaan joukkoomme!


Osoite: Kivimiehenkatu, 37100 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat