Skip to main content
test
Erityisluokanopettaja - Kotkan kaupunki

Kotkan opetustoimessa on haettavana erityisluokanopettajan virka täytettäväksi toistaiseksi 1.8.2022 lukien

Virka sijoittuu Kotkan kaupungin perusopetukseen, eikä ole koulukohtainen. Virkasuhteen alkaessa virka sijoittuu Karhulan kouluun.

Karhulan kouluun haetaan erityisluokanopettajaa erityisopetuksen pienryhmään, jossa oppilailla on oppimisen sekä oman toiminnan ohjauksen haasteita. Karhulan koulu sijaitsee Karhulan keskustaajamassa. Karhulan koulussa on n. 270 oppilasta vuosiluokilla 7-9. Opetusta annetaan kahdessa toimipisteessä, osin Karhulan lukion kanssa samoissa tiloissa. Koulussa on yleisopetuksen ryhmien lisäksi joustavan perusopetuksen ryhmä sekä erityisopetuksen pienryhmä. Koulussa toimii myös musiikkiin ja liikuntaan painotetun opetuksen ryhmät.

Haemme innostavaa, kehityshakuista ja yhteistyökykyistä opettajaa, jolla on hyvät tiimityö- ja opetustaidot, hyvät tietotekniset valmiudet ja halu oppia uutta. Arvostamme kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Edellytämme halukkuutta kehittää ja toteuttaa joustavia opetusjärjestelyjä ja yhteistyötä yli oppiaine- ja vuosiluokkarajojen OPS:n tavoitteiden mukaisesti, sekä valmiutta opettaa eri kieli- ja kulttuuritaustoista tulleita oppilaita.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/98 mukaisesti. Kelpoisuuden osoittavat todistukset tarkastetaan haastatteluun kutsuttavilta.

Valittujen on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun (504/2002) mukainen ote.

Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Kotkan kaupunki on panostanut kelpoisten erityisopettajien palkkaukseen ja tehtäväkohtainen palkka on 3165,63 €/kk (40304012).

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmään. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedusteluihin vastaa Karhulan koulun rehtori Jarmo Kolu p.040 735 4861, sähköp. jarmo.kolu@kotka.fi sekä erityisopetuksen suunnittelija Taina Huhtala, puh. 040 5710347, sähköp. taina.huhtala@kotka.fi

Lisätietoja

Kotkan kaupunki, Opetustoimen vastuualue

Kotkan kaupungin yleissivistävään koulutukseen kuuluu 16 peruskoulua, kaksi lukiota ja aikuislukio. Opetustoimen tavoitteena on kehittää oppivaa, osaavaa, sivistynyttä ja hyvinvoivaa Kotkaa. Kaupunkimme on aktiivisesti mukana myös valtakunnallisessa kehittämistyössä.

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.


Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat