Skip to main content
test
Erityisluokanopettaja - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen kunnan suomenkielisissä opetuspalveluissa on haettavana ajalle 1.8.2022 - 31.7.2023 täytettävä perusopetuksen erityisluokanopettajan määräaikainen tehtävä. Viran ensimmäinen sijoituspaikka on Veikkolan koulu.

Veikkolan koulussa on noin 700 oppilasta vuosiluokilla 1.-9. Veikkolan koulussa arvostetaan hyviä vuorovaikutustaitoja, tiimityötä ja positiivista työotetta. Tehtävän täytössä on etua, jos henkilöllä on kyky opettaa jotain koulun kannalta tarpeellista oppiainetta myös yleisopetuksessa. Tehtävä sijoittuu pääosin 7.-9.-luokille.

Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen mukaisesti.

Tehtävää täytettäessä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaisesti.

Hakemuksiin on liitettävä kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä ansioluettelo.

Hakemukset lähetetään sähköisesti Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi) työavain 435204. Hakuaika päättyy 27.5.2022 klo 12.00.

Lisätietoja

https://www.kirkkonummi.fi/veikkolan-koulu-1

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Veikkolan koulun rehtori Jussi Roms, puh. 040 5236562 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Sivistyksen ja vapaa-ajan palvelualue, Suomenkieliset opetuspalvelut, Suomenkieliset koulut, Veikkolan koulu

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Kisapolku 7, 02880 Veikkola

Sinulle suositellut työpaikat