Skip to main content
test
Erityisluokanopettaja - Nokian kaupunki

Nokian kaupungissa Alhoniityn koulussa julistetaan uudelleen haettavaksi erityisluokanopettajan määräaikainen virka ajalle 1.8.2022-31.7.2023.

Etsimme kokoaikaisen erityisopetuksen (KEO) luokkaamme jämäkkää ja oppilaslähtöistä erityisluokanopettajaa. Luokallasi on ensi syksynä kahdeksan vaativan erityisen tuen oppilasta vuosiluokilta 1-3 ja tukenasi kaksi koulunkäynnin ohjaajaa. Oppilailla voi olla joitakin yksilöllistettyjä oppiaineita tai he etenevät painoalueittain. Diagnooseina voi olla esim. vaikea-asteinen kielellinen erityisvaikeus, monimuotoiset kehityshäiriöt tai autismin kirjon pulmat. Odotamme hakijalta taitoa ja kokemusta erityisoppilaiden yksilöllisestä opettamisesta ja pedagogisten asiakirjojen laatimisesta. Viran opetusvelvollisuus on 22h.

Viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/98 mukaisesti.

Virkaan valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ja pätevyyden osoittavat kelpoisuustodistukset viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Terhi Lehto
p. 050 3956246, etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Sivistyspalvelut, Opetustoimi, Alhoniityn koulu

Nokia on kasvava, yli 33 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä. www.nokiankaupunki.fi


Osoite: Nokitie 3, 37130 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat