Skip to main content
test

Tervon kunnassa on haettavana erityisluokanopettajan tehtävä 8.8.2022-29.3.2023 väliseksi ajaksi.

Erityisluokanopettajan tehtävät Tervon yhtenäiskoulussa. Viran kelpoisuusvaatimukset ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaiset. Virka täytetään neljän (4) kuukauden koeajalla Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504//2002) mukainen rekisteriote. Ennen valinnan vahvistamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa rehtori Kimmo Honkanen, 044 7499 309 tai sivistyksestä vastaava Mari Jalava, puhelin 044 7499 263. Sähköposti etunimi.sukunimi@tervo.fi.

Lisätietoja

Tervon kunta, Sivistyspalvelut, Tervon Yhtenäiskoulu

Tervon kunta on Pohjois-Savossa sijaitseva noin 1500 asukkaan kunta. Toimiva, rohkeasti kokeileva ja uudistuva Tervon kunta luo kuntalaisia osallistaen, uusin toimintamallein, itsenäisesti ja yhteistoiminnallisesti sekä alueen elinvoiman turvaten asiakaslähtöiset lähipalvelut kuntalaisille ja vapaa-ajan asukkaille. Lisäksi kunta tarjoaa vaihtoehtoiset ja innovatiiviset asumismahdollisuudet sekä toimintaedellytykset monipuoliselle yritystoiminnalle.


Osoite: Tervontie 5, 72210 Tervo
Tervon kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat