Skip to main content
test
Erityisluokanopettaja - Nokian kaupunki

Nokian kaupungin sivistyspalveluissa julistetaan haettavaksi määräaikainen erityisluokanopettajan viransijaisuus ajalle 8.8.2022-31.7.2023. Viran sijoituspaikka on Harjuniityn koulu. Kyseessä on Nokian kaupungin yhteinen intensiivisen tuen Noste-luokka, jossa on enintään kuusi oppiasta vuosiluokilta 1.-6. Luokassa on erityisluokanopettajan lisäksi kaksi koulunkäynninohjaajaa. Opettajan tuntimäärä on 27 sekä työn vaativuus on huomioitu TVA-järjestelmässä.

Haastattelemme jo hakuaikana.

Tarjoamme sinulle:
- suuren koulun mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviisi
- uudenaikaiset tilat ja ajanmukaiset työvälineet
- perehdytyksen työhösi ja koulumme erityisopetustiimin tuen
- mahdollisuudet koulutukseen ja osaamisen kehittämiseen.

Odotamme sinulta:
- halua olla tuen oppilaiden puolella ja tukena
- halua kehittää koulumme erityisopetusta
- kykyä ja halua työskennellä eri luokka-asteilla
- taitoa opettaa monia oppiaineita tukea tarvitseville oppilaille.

Vuonna 2015 perustettu Harjuniityn koulu on perusopetuksen yhtenäiskoulu. Koulu sijaitsee n. kahden kilometrin päässä Nokian keskustassa hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Koulun välittömässä läheisyydessä on liikuntahalli, iso kenttä sekä polveilevat metsämaastot. Nämä tarjoavat loistavat puitteet opetuksen monipuoliseen järjestämiseen. Koulumme arvot ovat arvostava kohtaaminen sekä hyvinvoiva ja turvallinen yhteisö. Isona työyhteisönä olemme rento, mutta tehokas.

Viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/98 mukaisesti. Pätevien erityisopettajien puuttuessa huomioon otetaan myös luokanopettajat sekä epäpätevät hakijat.

Virkaan valitun on ennen työnvastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Todistus tulee toimittaa nähtäväksi viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Viran täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

https://www.nokiankaupunki.fi/varhaiskasvatus-ja-koulutus/perusopetus/peruskoulut/harjuniityn-koulu-1-9/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa rehtori Kari Ahonen, p. 040 830 9017 tai kari.ahonen@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Harjuniityn koulu

Nokia on kasvava, yli 34 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä. www.nokiankaupunki.fi


Osoite: Lautamiehenkatu 1, 37140 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat