Skip to main content
test
Erityisluokanopettaja - Riihimäen kaupunki

Pohjolanrinteen koululla on haettavana erityisluokanopettajanopettajan määräaikainen tehtävä (4604) lukuvodelle 2022-2023.

Haemme erityisopettajaa, jolla on kokemusta erilaisista oppijoista, ammatillista innostusta, hyvät vuorovaikutus- ja ryhmänhallintataidot, positiivinen työote ja reippautta tarttua toimeen. Arvostamme vahvaa osaamista kolmiportaisessa tuessa sekä ymmärrystä joustavista pedagogisista ratkaisuista. Odotamme hakijalta hyviä digitaitoja. Opetus toteutetaan samanaikaisopetuksena ja pienryhmäopetuksena.

Hakijalla tulee olla opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Valitun henkilön on esitettävä lasten- ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on viisi kuukautta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuustodistus. Hakuaika päättyy 17.7.2022 klo 15.00.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Anita Rintala, Pohjolanrinteen koulun vs. rehtori 040 3304580

Lisätietoja

Riihimäen kaupunki, Kaupunginhallituksen toimiala, Sivistyksen ja osaamisen toimialue, Opetus- ja nuorisopalvelut, Koulut, Pohjolanrinteen koulu

Haluatko sinäkin olla yksi Riihimäen kaupungin noin 1500 rohkeasta, ripeästä ja reilusta kunta-alan ammattilaisesta? Arvostamme ja tarvitsemme uusia osaajia, ja rekrytoimme kaupungin työyksiköihin ammattitaustaltaan erilaisia työntekijöitä. Me koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti ja meillä tuetaan myös omaehtoista opiskelua. Jos pohdit työhöntuloa pidemmän matkan päästä, voit hyödyntää käytössämme olevia työaikajoustoja: etätyötä, mobiilia joustotyötä ja liukuvaa työaikaa. Tarjoamme myös monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen. Tervetuloa työkaveriksemme!


Osoite: Pohjolankatu 8, 11120 Riihimäki
Riihimäen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat