Skip to main content
test
Erityisluokanopettaja - Uudenkaupungin kaupunki

Uudenkaupungin kaupungin kasvun ja oppimisen palveluissa on haettavana toiminta-alueittain tapahtuvan opetuksen määräaikainen erityisluokanopettajan viransijaisuus ajalle 1.9.2022 - 3.6.2023 Hakametsän koulun TOI-opetuksessa.

Kelpoisuusvaatimuksena vaikeimmin kehitysvammaisille (EHA2) oppilaille annettavan opetuksen erityisopettajan kelpoisuus.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan.

Hakemukseen liitetään kelpoisuuden osoittavat todistukset ja ansioluettelo skannattuna tai toimitetaan niistä paperikopiot osoitteella: Hakametsän koulu, Tammitie 8 - 10, 23500 Uusikaupunki.

Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Hakuaika päättyy 18.8.2022 klo 12.

Viran täytössä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Hakametsän koulun rehtori Marko Mäkinen, puh. 050 568 6235.

Lisätietoja

Uudenkaupungin kaupunki, Kasvun ja oppimisen palvelut

Uusikaupunki on voimakkaasti kehittyvä ja idylliltään ainutlaatuinen kaupunki, joka sijaitsee lounaisrannikolla Saaristomeren rannalla. Elämänlaatua Uudessakaupungissa luovat viihtyisä ja turvallinen elinympäristö, erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet sekä monipuoliset palvelut.

Uudenkaupungin kaupunki noudattaa savuttoman työantajan periaatteita.


Osoite: Tammitie 8-10, 23500 Uusikaupunki

Sinulle suositellut työpaikat