Skip to main content
test
Erityisluokanopettaja - Kuusamon kaupunki

Kuusamon kaupungin kasvatus- ja sivistystoimi julistaa haettavaksi

erityisluokanopettajan sijaisuuden Rukan yhtenäisessä peruskoulussa ajalle 6.2.- 3.6.2023.

Tehtävään valittavalta edellytetään opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukainen erityisluokanopettajan kelpoisuus.

Eduksi luetaan positiivisen pedagogiikan taitoja, hyviä yhteistyötaitoja ja halukkuutta suunnitella opetusta yhdessä muiden opettajien kanssa.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Virassa noudatetaan OVTES:n mukaista koeaikaa.

Hakemukset tulee tehdä ensisijaisesti sähköisesti internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Työavain nro 493194. Sähköisen hakemuksen liitteeksi tulee skannata kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa osoitteella Kuusamon kaupunki, sivistystoimisto, PL 9, 93601 KUUSAMO.

Alkuperäiset kelpoisuustodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rukan yhtenäisen peruskoulun rehtori Kati Savolainen, p. 040 860 8684 , sähköposti: etunimi.sukunimi@kuusamo.fi

Lisätietoja

Kuusamon kaupunki, Kasvatus- ja sivistystoimi, Koulutuspalvelut, Rukan yhtenäinen peruskoulu, Rukan koulu

Kuusamon kaupunki työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa.

Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus.

Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.


Osoite: Rukankouluntie 30, 93830 Rukatunturi

Sinulle suositellut työpaikat