Skip to main content
test
Erityisluokanopettaja - Keravan kaupunki

Keravan kaupungin kasvatuksen ja opetuksen toimialalla on haettavana vakituinen erityisluokanopettajan virka (nro 273) 1.8.2023 alkaen.

Toimipiste palvelussuhteen alkaessa on Savion koulu, joka on n. 450 oppilaan monimuotoinen, kaikille oppijoille sopiva koulu. Savion koulun toiminta-ajatus "Yhdessä oppii elämään" ohjaa koulumme toimintaa. Toiminta-ajatuksen perustana on, että oppilas vahvuuksiaan hyödyntämällä kehittyy oppijana, yhteisön jäsenenä ja ihmisenä. Oppilaamme opiskelevat vuosiluokilla 0-9 joustavissa ryhmissä ikäkauden ja edellytystensä mukaisesti. Opetuksessa korostamme yhteistoiminnallisia oppimismenetelmiä monipuolisissa toiminta- ja oppimisympäristöissä.

Tätä tulet meille tekemään
Haemme joukkoomme pedagogisesta kehittämisestä kiinnostunutta erityisluokanopettajaa, joilta toivomme kykyä tiimityöhön ja valmiutta yhteistoiminnallisiin työtapoihin. Koulussamme on vahva tiimiopettajuuden kulttuuri, jossa joustavat opetusjärjestelyt yleis- ja erityisopetuksen välillä ovat luonteva osa päivittäistä arkeamme. Työskentelet luokassa, jossa on vaativaa erityistä tukea tarvitsevia oppilaita ja apuna työssäsi toimivat oppilaan- ja koulunkäynninohjaajat.

Näin onnistut tehtävässä
Onnistut, kun sinulla on kiinnostusta laaja-alaista tukea tarvitsevien, sekä yksilöllistettyjen tai toiminta-alueittaisten oppimäärien mukaan opiskelevien oppilaiden opetuksesta. Onnistumistasi tukevat innostunut asenne, vahvat vuorovaikutustaidot sekä tieto- ja viestintätekniikan pedagoginen osaaminen. Tehtävässä vaaditaan erinomaista suomen kielen taitoa.

Tule meille työkaveriksi, tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan keravalaisten lasten hyvinvointiin omien vahvuuksiesi mukaisesti. Keravalla sinua odottaa innokas ja energinen ammattilaisten joukko. Kerava on pieni, suuri kaupunki, jossa toimintaympäristö on sopivan kokoinen ja yhteistyö tiivistä. Kaupunki tarjoaa hyvät puitteet kasvatukselle ja opetukselle sekä niiden kehittämiselle. Meille erityisen tärkeitä asioita ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää määräaikaisesti lukuvuodeksi 2023-2024.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja

https://www.kerava.fi/
https://kerava.fi/kerava-info/kerava-työnantajana

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Savion koulun rehtori Kasperi Viitanen p. 040 318 2288 (etunimi.sukunimi@kerava.fi)

Lisätietoja

Kasvatuksen ja opetuksen toimiala

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1900 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 37 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni- ja Vastuullinen työnantaja -kampanjoissa ja sitoudumme niiden periaatteisiin.


Osoite: Juurakkokatu 33, 04260 Kerava
Keravan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Keravan kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat