Skip to main content
test
Erityisluokanopettaja - Lappajärven kunta

Erityisluokanopettajaa haetaan Lappajärven yhteiskouluun. Hirsikoulu omine erityisopetuksen tiloineen on otettu käyttöön tammikuussa 2021. Erityisluokanopettajan tehtäviin kuuluu erityisen tuen tarjoaminen pääsääntöisesti luokilla 1-6 ja esiopetuksessa. Erityisluokanopettaja toimii osana Lappajärven kunnan erityisopetuksen tiimiä.

Erityisen tuen oppilailla on oma yleisopetuksen kotiryhmänsä. Pienryhmämuotoinen opetus mahdollistetaan oppilaille niissä oppiaineissa, joissa he sitä tarvitsevat. Opetusjärjestelyt ja tuki suunnitellaan aina yksilöllisesti ja joustavasti kunkin oppilaan erityiset tarpeet huomioiden. Opetusta voidaan toteuttaa myös samanaikaisopetuksena.

Erityisluokanopettaja suunnittelee, koordinoi ja ohjaa erityisen tuen oppilaiden opetuksen järjestämistä ja tukitoimia sekä vastaa HOJKSien laatimisesta, päivittämisestä ja toteutumisesta. Tarvittaessa erityisluokanopettaja osallistuu tehostetun tuen suunnitteluun ja opetukseen yhteistyössä laaja-alaisen erityisopettajan kanssa. Yhteistyö luokanopettajien ja laaja-alaisen erityisopettajan sekä tarvittaessa kunnan yhden kyläkoulun kanssa on tiivistä. Perusopetuksessa on tämän erityisluokanopettajan lisäksi kaksi laaja-alaista erityisopettajaa.

Toimipisteenä on Lappajärven yhteiskoulu, jossa on yhteensä noin 140 oppilasta luokilla 0.-6. ja 85 luokilla 7.-9. Lukuvuosien tarve vaihtelee ja joinakin vuosina voi olla tarvetta käydä kyläkoululla. Nyt on mahtava tilaisuus tulla kehittämään erityisopetusta hienoissa, uusissa tiloissa, jotka on suunniteltu sekä yhdistettäväksi että eriyttäväksi oppimisympäristöiksi. Katso lisää uuden koulun pedagogisesta suunnitelmasta https://peda.net/lappajarvi/uusi-yhteiskoulu

Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista toimitettava hyväksytty lääkärintodistus sekä esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Virassa on 6 kk:n koeaika.

Lisätietoja

http://www.lappajarvi.fi/kunta/
https://peda.net/lappajarvi/uusi-yhteiskoulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Peruskoulun rehtori Antti Turpeinen (044) 3699 415, rehtori@lappajarvi.fi; sivistysjohtaja Tarja Puro (044) 3699 221, tarja.puro@lappajarvi.fi

Lisätietoja

Lappajärven kunta

Lappajärvi, n. 77 miljoonaa vuotta sitten meteoriitin törmäyksestä syntynyt ja Etelä-Pohjanmaan oloissa ainutlaatuinen maakuntajärvi, joka tarjoaa lähiseudun asukkaille, mökkiläisille, kesälomalaisille ja muille matkailijoille puitteet, joita ei aivan läheltä löydy.

Lappajärvellä koulutuspalvelut ja muut palvelut (esimerkiksi uusi Lappis-areena) ovat kunnossa ja työttömyys on maakunnan alhaisimpia. Harrastusmahdollisuuksia löytyy golfista kesäteatteriin ja paikkakunnan monet loma-asunnot tarjoavat mahdollisuudet mukavaan rentoutumiseen. Kun tähän vielä lisätään järvelle avautuvat upeat maisemat ja järven monipuoliset virkistysmahdollisuudet, tulee väkisinkin mieleen: Täällä on hyvä asua ja elää!

Lappajärvi on savuton työpaikka.


Osoite: Hyytisentie 7, 62600 Lappajärvi

Sinulle suositellut työpaikat