Skip to main content
test
Erityisluokanopettaja - Haminan kaupunki

Tule kanssamme rakentamaan ja kehittämään Haminaa - maailmanluokan pikkukaupunkia!

Olemme rohkea, tulevaisuuteen katsova sekä asukas- ja yrityslähtöinen, juuri sopivan kokoinen maailmanluokan pikkukaupunki. Meillä palvelut ovat sujuvia ja liikkuminen helppoa. Hamina-Kotka Satama, Googlen palvelinkeskus, monipuoliset tapahtumat ja vapaa-ajan palvelut tekevät meistä kansainvälisen, aktiivisten asukkaiden kaupungin.

Haemme

ERITYISLUOKANOPETTAJAA

määräaikaiseen viransijaisuuteen ajalle 1.8.2023-1.6.2024. Viran sijoituspaikkana virkasuhteen alkaessa on Aseman koulu.

Toivomme hakijoilta ammatillisen osaamisen lisäksi taitoa pienryhmäopetukseen,
opetuksen monipuolista eriyttämistä, kehittävää työotetta, kykyä tehdä tiimityötä sekä positiivisen pedagogiikan hallintaa.

Tehtävien lopulliset viikkotuntimäärät vahvistetaan lukuvuoden 2023-2024 työsuunnitelmassa. Viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaisesti. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös kelpoisuutta vailla olevat hakijat huomioidaan.

Meillä saat mukavan työyhteisön sekä osaavat ja kehittämisestä innostuneet työkaverit. Tarjoamme sinulle Haminan kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä ja pääset osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Saat myös käyttöösi Epassin hyvinvointi-, kulttuuri- ja liikuntaedun. Haminan kaupunki on savuton työpaikka.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät OVTES:n mukaan, minkä lisäksi erityisopettajille ja erityisluokanopettajille maksetaan TVA-vaativuuslisää 126,98 € / kk. Määräaikaisissa tehtävissä koeaika on korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta, ei kuitenkaan enempää kuin kuusi (6) kuukautta.

Hakemukset 30.5.2023 klo 15.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi tai postitse Haminan kaupunki, Kirjaamo, PL 70, 49401 HAMINA.

Valitun tulee ennen virkasuhteen alkamista esittää työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ja toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Aseman koulun rehtori Johanna Ristola p. 040-581 9675.

Lisätietoja

https://www.hamina.fi/asukkaalle/kasvatus-koulutus/peruskoulut/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Johanna Ristola p. 040 581 9675

Lisätietoja

Aseman koulu

Hamina on viehättävä, noin 20 000 asukkaan pikkukaupunki Kaakkois-Suomessa, Suomenlahden rannalla. Haminassa on hyvät asuinalueet, monipuolinen elinkeinorakenne ja kaikki palvelut lähellä. Haminan vaikuttava vanha kaupunki linnoitusvalleineen, meri ja saaristo sekä ystävällinen, aito ja aktiivinen ilmapiiri tekevät Haminasta ainutlaatuisen ja viihtyisän kaupunkimiljöön.

Tervetuloa joukkoomme kehittämään tulevaisuuden Haminaa!


Osoite: Rautatienkatu 8, 49400 Hamina

Sinulle suositellut työpaikat