Erityisluokanopettaja, Hirsikampus - Pudasjärven kaupunki

Pudasjärven kaupungin Hyvinvoinnin ja sivistyksen toiminta-alue julistaa haettavaksi erityisluokanopettajan viran 1.1.2021 alkaen. Sijoituspaikka virkasuhteen alkaessa on Hirsikampus.

Pudasjärven Hirsikampus on vuonna 2016 toimintansa aloittanut yli 700 oppilaan ja opiskelijan yhtenäiskoulu ja lukio. Maailman suurin hirsikoulu tarjoaa modernin oppimisympäristön, jossa on hyvät puitteet opiskeluun ja yhteistoimintaan. Tilat ovat tuvalliset, terveelliset, viihtyisät ja moneen käyttöön muuntuvat.

Haemme erityisopetuksen kehittämisestä kiinnostunutta moniosaajaa, joka kykenee työssään joustavuuteen ja laajaan yhteistyöhön.

Tehtävän kuvaus: erityisluokanopettajan tehtävät. Virkasuhteen alkaessa tehtävät sijoittuvat alaluokkien pienryhmään tai yleisopetuksen ryhmiin.

Kelpoisuusehdot määräytyvät asetuksen 986/1998 mukaisesti.

Tehtävään valitun tule toimittaa nähtäväksi rikostaustan selvittämisestä annetun (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote sekä kaupungin työterveyshuollon työhöntulotarkastuksen todistus terveydentilastaan. Koeaika on 6 kk.

Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.pudasjarvi.fi
http://www.hirsikampus.fi

Tutustu työnantajaan

Vs. rehtori Janne Salmela, janne.salmela@pudasjarvi.fi, p. 040 6149 705
Apulaisrehtori Eeva Harju, eeva.harju@pudasjarvi.fi, p. 050 4628 924

Pudasjärven kaupunki, Hyvinvointi- ja sivistystoiminta, Sivistyspalvelut, Esi- ja perusopetus
Osoite: Nyynäjäntie 5, 93100 Pudasjärvi

Pudasjärvi on noin 7700 asukkaan matkailu- ja luontokaupunki Pohjois-Pohjanmaalla. Oulun keskustaan on vain noin tunnin ajomatka. Pudasjärven kaupunki korostaa toiminnassaan koulutuksen merkitystä, elinvoimaisuuden vahvistamista ja hyvää palvelurakennetta.