Erityisluokanopettaja - Imatran kaupunki

Haemme Imatran kaupungille erityisluokanopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.3.2021 alkaen. Virka sijoittuu palvelussuhteen alussa Vuoksenniskan koulukeskuksen vaativan erityisen tuen luokalle (käyttäytymisen tuki). Tule kehittämään meidän kanssamme hyvää kouluyhteisöä ja osaltasi toimimaan erityistä tukea vaativien oppilaiden huoltajien apuna kasvatustyössä. Olet myös mukana kehittämässä kanssamme uutta toimintamallia, jossa tuetaan ryhmässä toimimisen taitoja, akateemisia taitoja sekä itsekontrollia siten, että oppilas voi palata omaan lähikouluunsa.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä eläväisen karjalaisen työyhteisön tuen. Työympäristömme ovat modernit ja viihtyisät. Ympäriltäsi löydät kehittymisestä innostuneen kaupungin, joka on kokoaan suurempi ja katsoo tulevaisuuteen. Tarjoamme myös mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen ja sen luomaan lisävastuuseen.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan. Tehtävään valitaan työnantajan sopivimmaksi haastattelujen perusteella katsoma henkilö.

Toivomme hakijalta monipuolista ammatillista osaamista sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kiinnostusta työn kehittämiseen. Katsomme eduksi kokemuksen moniammatillisesta yhteistyöosaamisesta sekä kokemuksen lasten huoltajien kanssa käytävästä rakentavasta kommunikaation tehostamisesta.

Mikäli olet ratkaisukeskeinen, innovatiivinen ja positiivinen persoona, jolla on näkemyksellisyyttä käyttäytymisen tuen kehittämisestä, tehtävän edellyttämää pitkäjänteisyyttä vaativan erityisen tuen käytännön tehtäviin etkä luovuta silloinkaan, kun oppilaalla on haasteita oppimisessa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö. Laitathan siis hakemuksen meille hetimiten. Ville ja muu työyhteisö odottaa sinua liittymään joukkoon!

Valitun on ennen virkasuhteen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan. Käytämme toistaiseksi voimassa olevassa virkasuhteessa kuuden kuukauden koeaikaa.

Toimita hakemuksesi keskiviikkoon 27.1.2021 kello 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisenä oheisen Kuntarekryn linkin kautta. Tarvittaessa voit lähettää hakemuksen postitse osoitteella Imatran kaupunki, Kirjaamo, Virastokatu 2, 55100 Imatra. Myös kirjallisena toimitetut hakemukset tallennetaan sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään, josta tietoja käytetään vain tämän tehtävän täytössä. Opinto- ja työtodistuksia ei liitetä hakemukseen, niihin tutustumme haastattelun yhteydessä.

Imatran kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.imatra.fi
http://www.imatra.fi/mahdollisuus

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa Vuoksenniskan koulukeskuksen johtava rehtori Ville Laivamaa, puh. 020 617 5809, ville.laivamaa@imatra.fi

Imatran kaupunki, Hyvinvointi- ja koulutuspalvelut
Osoite: Vuoksenniskantie 96, 55800 Imatra

Imatra on Suomen kansallisihme. Kaupungissa yhdistyvät pikkukaupungin idylli, vaivaton arki, runsas tapahtumatarjonta ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet.

Koulu³- mahdollisuus parempaan huomiseen. Lähes 80 miljoonaa euroa maksavan päätöksen ansiosta kaupungissa on pian kolme oppimiskeskusta, joissa taataan kaikille lapsille terveet ja modernit oppimistilat. Vuoksenniskan koulukeskuksessa aloitettiin elokuussa 2019. Mansikkalan koulukeskus on aloittanut toimintansa syksyllä 2020 Suomen suurimmassa puukoulussa, ja vuoden päästä toiminta alkaa täydellä teholla myös uudistuvassa Kosken koulukeskuksessa.

Imatran ratkaisu on ainutlaatuinen. Koulu³. Ja samalla uusia tiloja syntyi oppimiskeskuksiin myös varhaiskasvatukselle sekä harrastustoimintaan.

Vuoksenniskan koulumäellä annetaan perusopetusta luokille 1-9. Lisäksi Vuoksenniskalla toimii erityisryhmiä: pidennetyn oppivelvollisuuden ryhmät, käyttäytymisen tuen luokkia sekä JOPO-luokka (joustava perusopetus). Koulun yhteydessä on omat tilat Vuoksenniskan päiväkodille, joka vastaa myös Vuoksenniskan alueen esiopetuksesta. Iltapäivisin on koululaisten iltapäivätoimintaa 1.-2.-luokille ja pidennetyn oppivelvollisuuden erityisluokkien oppilaille. Painopisteenä Vuoksenniskalla on luonnontieteet, joka näkyy valinnaisaineissa ja lähiympäristön käytössä opetuksessa. Junioriyliopiston yhteistyötä tehdään LUT-yliopiston kanssa.

Imatran kaupunki - Savuton työpaikka