Erityisluokanopettaja, Korpilahden yhtenäiskoulu - Jyväskylän kaupunki

Erityisluokanopettaja, Korpilahden yhtenäiskoulu - Jyväskylän kaupunki

Suomen vanhin suomenkielinen opettajankoulutuslaitos, yliopiston muut tieteenalat sekä muut oppilaitokset kouluttavat opetusalan ammattilaisia, joista monet ovat jääneet ja vielä useammat haluaisivat jäädä Jyväskylään töihin. Voi hyvällä syyllä sanoa, että meillä koulujen henkilökunta on maan huippua. Meille erityisen tärkeitä asioita opetustyössä ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa.

Tule työskentelemään noin tuhannen opettajan osaavaan ja ammattitaitoiseen yhteisöön.

Jyväskylän kaupunki hakee

PERUSOPETUKSEN ERITYISLUOKANOPETTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 7.1.2020 alkaen Korpilahden yhtenäiskouluun. Erityisluokanopettaja tulee tehtävän alkaessa toimimaan yhtenäiskoulun 7.-9. -luokkien oppilaiden erityisopettajana. Opetus tapahtuu pääasiassa pienryhmätyyppisesti, työparina toimii koulunkäynninohjaaja.

Korpilahden yhtenäiskoulu sijaitsee n. 30 km Jyväskylän keskustasta, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Koulussa on opetusta 1.-9. luokilla. Oppilaita on 450 ja opettajia 30. Koulu on tiloiltaan hieno - itse koulurakennus on 12 vuotta vanha ja liikuntasali juuri remontoitu ja harrastepaikat ovat hyvät. Kouluamme luonnehtii vireys ja kansainvälisyys. Koulussamme on tekemisen meininki - on onni päästä töihin meille!

Kelpoisuusehto on asetuksen 986/1998 mukainen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Virassa käytetään koeaikaa.

Virkaan valitun on toimitettava 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikostaustaote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Seuraa meitä:
@jyvaskylanperusopetus & https://www.jyvaskyla.fi/opetus

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi
http://www.jyvaskyla.fi/opetus

Tutustu työnantajaan

Rehtori Satu Lahti, puh. 014 266 4628
Sähköpostitse: satu.m.lahti@jkl.fi

Perusopetus
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!