Ylöjärven kaupungin koulutoimessa on haettavana osa-aikainen erityisluokanopettajan määräaikainen tehtävä:

Erityisluokanopettajan sivutoiminen, määräaikainen tehtävä (sijaisuus) ajalle 10.8.-22.12.2020

Erityisluokanopettaja työskentelee vuosiluokilla 1-6 Vuorentaustan koululla. Tehtävä painottuu vuosiluokkiin 4-6. Tuntimäärä on noin 12 vuosiviikkotuntia.

Edellytämme:
Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä ratkaisukeskeistä ammatillista osaamista oppilaan parhaaksi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää myös innostavaa ja kannustavaa otetta, joustavuutta sekä hyviä työyhteisötaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena on erityisluokanopettajan kelpoisuus. Kelpoisuuden osoittavat todistukset tarkastetaan haastattelutilaisuudessa.


Arvostamme:
Arvostamme työkokemusta erityisluokanopettajan työstä.

Muut tiedot:
Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta. Valitun tulee esittää ennen tehtävän vastaanottamista voimassaoleva rikostaustaote.


Yleistä:
Hakemus täytetään Kuntarekry-ohjelmassa. Skannaa kelpoisuuden osoittavat todistukset hakemuksesi liitetiedostoksi. Voit tarvittaessa liittää hakemukseesi useamman todistuksen yhtenä pdf-tiedostona.


Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa voidaan kelpoisuutta vailla oleva ottaa huomioon.


Hakuaika päättyy 5.8. Hakuaika voi päättyä myös heti kun erityisluokanopettaja on löytynyt. Haastattelut järjestetään etäyhteydellä. Haastatteluja voidaan tehdä myös hakuajan kuluessa.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja puhelimitse:
to 25.6. kello 8.00-9.30
pe 26.6. kello 8.00-12.00
ma 29.6 kello 8.00-12.00
ti 30.6. kello 8.00-12.00
Voit myös jättää soittopyynnön sähköpostilla tai tekstiviestillä.
Rehtori Mari Toivonen
050 540 1087
mari.toivonen@ylojarvi.fi

Ylöjärven kaupunki, Sivistysosasto, Vuorentaustan koulu
Osoite: Välimäenkuja 5, 33430 Vuorentausta

Ylöjärvi - rohkea edelläkävijä

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Kehitysmyönteinen, muutoskykyinen ja yhdessä tekemisestä innostunut henkilöstömme koostuu ammattilaisista, jotka voivat ylpeästi sanoa olevansa Ylöjärven kaupungilla töissä.