Skip to main content
test
Erityisluokanopettaja / resurssiopettaja EAUT, Kilonpuiston koulu - Espoon kaupunki

Hei, tervetuloa Kilonpuiston kouluun! Haemme erityisluokanopettajaa ja resurssiopettajaa erityisluokanopetukseen EAUT Kilonpuiston kouluun autismikirjon opetukseen vahvistamaan erityisopetuksen tiimiämme.

Koulussamme on 8 erityisopetuksen pienryhmää autisminkirjon opetusluokkia. Meillä on oppilaita luokilla 1-9. Osa ryhmistä opiskelee toiminta-alueittain ja osa yleisopetuksen opetussuunnitelman mukaisesti. Koulussamme työskentelee 10 erityisopettajaa ja yli 40 erityiskoulunkäyntiavustajaa. Opetus on nykyaikaista ja opettajat ovat innostuneita kehittämään työtään ja omaa osaamistaan.

Etsimme joukkoomme innostunutta opettajaa, jonka työssä oppilas on keskiössä.

Erityisosaamisemme autismiopetuksesta on vahvaa ja meillä on mahdollista kehittyä ammatillisesti. Meillä Kilonpuistossa pääset osaksi lämminhenkistä, ystävällistä ja ammattitaitoista työyhteisöä, jossa töitä tehdään tiimeissä yhteen hiileen puhaltaen. Perehdytämme sinut uuteen työhösi ja esihenkilö tukee työntekoasi.

Kilonpuiston koulu on monikulttuurinen n. 700 oppilaan yhtenäiskoulu. Koulumme arvoja ovat yhteisöllisyys, yhdenvertaisuus, osallisuus ja myönteinen ilmapiiri. Pidämme tärkeänä toistemme arvostavaa kohtaamista, ystävällisyyttä, yhdessä tekemistä ja kannustusta. Meillä käytetään restoratiivista sovittelua oppilaiden kanssa ja pidetään mm. rasisminvastainen viikko vuosittain. Yleisopetuksen luokkien ohella koulussamme on myös kaksikielisen (suomi-englanti) opetuksen luokat 1-9 ja ilmaisutaitopainotus 7.-9. lk:t.

Kilonpuiston koulu, Kilonpuisto 5, 02610 Espoo.

Työaika: OVTESin mukainen Tehtävä on vakinainen. Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Palvelussuhde alkaa mahdollisimman pian.

Kelpoisuusvaatimus: Erityisluokanopettajan kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Asetuksen 9 §:n mukaisesti perusopetusta antavalla opettajalla tulee olla suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta erityisoppilaista ja monikulttuurisesta koulusta.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Arvostamme henkilöstön ammattitaitoa ja tarjoamme ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää täydennyskoulutusta. Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/kilonpuiston-koulu

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen perusopetus, Perusopetus, Leppävaara, Kilonpuiston koulu
  • KokoaikatyöTyöpaikkaMääräaikainenVirkasuhde
  • ESPOO-03-1816-23
  • 2
  • sop. muk. - 31.7.2024
  • OVTES:in mukainen
  • Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus
  • 7.9.2023 - 2.10.2023 15:45
  • Opetus- ja kulttuurialaErityisopetusUusimaaEspooKunta

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Annukka Leutonen, rehtori 040-6494178

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen perusopetus, Perusopetus, Leppävaara, Kilonpuiston koulu

Suomenkielinen perusopetus järjestää lapsille ja nuorille oppilaslähtöistä, korkeatasoista ja alueellisesti yhdenvertaista perusopetusta. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo sekä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen. Toimimme yhteistyössä varhaiskasvatuksen ja toisen asteen toimijoiden kanssa. Suomenkielisiä peruskouluja on yhteensä 75, ja niissä opiskelee noin 30 500 lasta ja nuorta.


Osoite: Kilonpuisto 5, 02610 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat